Hoppa till innehåll
Green Deer AB logotyp

Green Deer söker Servicetekniker till Växjö

Arbetsuppgifter
-Utföra felsökningar
-Utföra service
-Utföra reparationer

Detta utförs på jordbruksmaskiner i varierande storlek.

Vem är du

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Det är viktigt att du trivs med att jobba i arbetslag och besitter bra samarbetsförmåga, meriterande är om du har ett par års erfarenhet från branschen.

Vi ser att du har ett stort intresse för teknik, är nyfiken och lösningsfokuserad. Du vill bli en del i ett väl sammansvetsat gäng och vill hålla en hög kvalitet i allt du gör. Krav för tjänsten är att du besitter
B-Körkort, har en fordonsteknisk eller likvärdig utbildning, samt har en god engelska då tjänsten kräver att man ska kunna läsa och förstå manualer på engelska.

Vi lägger stor vikt gällande dina personliga egenskaper så som noggrannhet, samarbetsförmåga, samt att du har en positiv inställning.

Känner du igen dig så är du välkommen att bli en av oss. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Om tjänsten

Som mekaniker hos oss kommer du att ingå i ett kompetent och serviceinriktat team och jobba med service- och reparationer av lantbruksmaskiner. Vi erbjuder ett spännande arbete i en organisation med starka framtidsutsikter. Vi erbjuder löpande utbildningar för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Placeringsort Växjö

Urval görs löpande så sök redan idag men senast 2023-06-03.

Din ansökan skickar
du till jobb@greendeer.se. Har du frågor ring Johan Liljengren på telefon 0470-529910.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 juni 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Green Deer är Sveriges största återförsäljare av
John Deere samt är en av Sveriges största aktörer av försäljning och eftermarknad av lantbruksmaskiner. John Deeres stora fokus på eftermarknaden ställer höga krav på återförsäljarorganisationen varpå Green Deer avser att alltid ligga i framkant vad gäller engagemang och professionalitet för att klara de högt ställda kraven från leverantören och kunden.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare