Hoppa till innehåll

Key Account Manager 
Växjö

Fogmaker har flera år av stark tillväxt bakom sig och för att säkerställa fortsatt tillväxt söker vi nu efter vår nästa Key Account Manager. Fogmaker är ett expansivt bolag där du får en nyckelroll i våra tillväxtplaner. Här erbjuds du goda möjligheter att utvecklas och växa med oss.

Vi erbjuder
Som Key Account Manager erbjuder vi dig en spännande roll i ett redan framgångsrikt bolag. Du kommer få en gedigen introduktion och de verktyg du behöver för att lyckas i tjänsten. Du blir en del av vår fina gemenskap där vi gör mycket tillsammans.Vi är totalt ca 100 anställda varav marknadsavdelningen består av 30 medarbetare.

Arbetsuppgifter
I din roll som Key Account Manager kommer du främst bedriva försäljning och affärsutveckling. Du kommer ansvara för några tidigare nyckelkunder men också arbeta med att få in nya nyckelkunder till Fogmaker. Dina kunder befinner sig utanför Norden men beroende på din bakgrund och erfarenheter så anpassar vi detta.

Försäljningen sker genom distributör eller mot OEM. Genom strategiskt och långsiktigt tänk identifierar du nya affärsmöjligheter. Du kommer arbeta i både längre och kortare säljcykler. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från idé till implementering av affären. Du arbetar nära dina Key Account Manager kollegor men också med marknadsteamet som består av marknadssupport, systemdesign & support samt Inside Sales och Affärsprojektledare.

Din placering kommer vara på Fogmakers huvudkontor i Växjö och tjänsten innebär ca. 50-70 resor per år. Lämplig bostadsort kan diskuteras men vi lägger stort värde i att du kan spendera erforderlig tid på vårt huvudkontor för interaktion med övriga delar av marknadsavdelningen.

Vad har Fredrik, Key Account Manager att säga om hur det är att jobba på Fogmaker? 

"Fogmaker bryr sig genuint om sina anställda och tar väldigt väl hand om dem, det finns många förmåner. Till rollen som Key Account Manager passar någon som är en lagspelande individualist. Det vill säga, egna åsikter och eget driv men som alltid sätter laget före jaget."

Läs mer om vad Fredrik och hans kollega har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/fogmaker

Din profil
Vi söker dig som har

  • Flera års erfarenhet av fältsälj B2B, gärna från fordons- eller maskinbranschen
  • Eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi, sälj eller liknande
  • Ett tekniskt intresse
  • God erfarenhet av internationell förhandling
  • Svenska och engelska i tal och skrift, gärna något ytterligare språk

Har du också erfarenhet från antingen lastbils-, gruv- eller jordbruksbranschen kan det inte bli mer än rätt. Som person är du affärsmässig, målinriktad och självgående. Du är ambitiös och har en stor vilja att utvecklas, samt drivs av att nå ambitiösa mål. Du trivs med att jobba i ett dynamiskt företag med stort affärsfokus.

Vidare så delar du våra värderingar KOMPETENS, ENGAGEMANG och INTEGRITET som är de unika värdeord som präglar hela vår verksamhet och som styr hur vi jobbar och tar beslut.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring, 036-336 34 61.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Your browser does not support the video tag.

Om oss
Fogmaker International AB är ett expansivt bolag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi är globalt etablerade och marknadsledande i Europa. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen. Fogmaker utvecklar, tillverkar och marknadsför brandskyddssystem för motorrum som med vattendimma under högt tryck både kyler och kväver branden. Inom segmentet buss är vi marknadsledande i Europa, Mellanöstern och Australien. Våra produkter säljs/levereras till OEM-kunder och återförsäljare runt om i världen.

Sedan starten 1995 har vi installerat nära 290 000 system i mer än 60 länder. Fogmakers system finns utöver bussar också i skogs-, jordbruks- och entreprenadmaskiner samt i flygplats- och gruvfordon. 

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 maj 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare