Hoppa till innehåll
Fogmaker International AB logotyp

Kvalitetstekniker

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Detta är vi:
Fogmaker erbjuder en stimulerande och positiv arbetsmiljö där alla jobbar över gränserna för att utveckla, producera, sälja och leverera det våra kunder efterfrågar. Vi har en avslappnad och prestigelös företagskultur med en stark känsla av glädje, humor och gemenskap.

Fogmaker utvecklar, producerar och säljer en säkerhetsfunktion. Vår vision är att ständigt förse den globala marknaden med världens bästa och mest hållbara brandbekämpningssystem för slutna utrymmen. Detta ställer höga krav på samtliga processer i affären, inte minst kvalitetsprocessen!

Ditt uppdrag:

Som kvalitetstekniker kommer du i huvudsak att arbeta med utredningar av kvalitetsavvikelser, både interna och externa samt med mottagning, koordinering och besvarande av kundreklamationer. Då vår produkt är en säkerhetsprodukt jobbar vi med ett starkt kvalitetfokus vilket innebär att metoder för kvalitetssäkrat införande av produkter och produktändringar är viktiga.

Du kommer även att arbeta både i team och individuellt med arbetsuppgifter som att:
  • Genomföra utredningar av kvalitetsavvikelser, bla kopplade till kund och produktion
  • Genomföra produktrevisioner på intern produktion

Vem är Du?
Vi tror att du har minst en teknisk gymnasieutbildning, alternativt har du skaffat dig motsvarande erfarenhet från tidigare arbeten.

Erfarenhet av mätteknik och grundorsaksutredningar/rotorsaksanalys (som exempelvis fiskbensdiagram och 5why) samt goda kunskaper i hela Officepaketet, och då särskilt Excel, är ett krav.

Även goda mekanik- och "skruvande "- erfarenheter rekommenderas för att lyckas med uppdraget.

Dina personliga egenskaper värderas högt. Du uppskattar högt tempo och snabba förändringar. För att lyckas i rollen krävs ett strukturerat arbetssätt med öga för detaljer. Du behöver vara en driven och noggrann lagspelare som är mån om att skaffa Dig en känsla för våra produkter. Är Du dessutom en ödmjuk och flexibel person med god självinsikt som gärna kavlar upp ärmarna och hjälper till där det behövs är det toppen.

Självklart hanterar du utan några som helst problem både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Låter det intressant?
Vill Du veta mer – hör gärna av Dig till mig, Mathi Whitaker, Quality & Sustainability Manager, på mobil
0709 – 663 993.
Du skickar in din ansökan till HR-chef Birgitta Mattsson på birgitta.mattsson@fogmaker.com snarast möjligt, dock senast 2024-08-18. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp för utannonserad tjänst!
Fogmaker International AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fogmaker International AB är ett expansivt entreprenörsbolag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi är globalt etablerade och marknadsledande i Europa. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen. Fogmaker utvecklar, tillverkar och marknadsför brandskyddssystem för motorrum som med vattendimma under högt tryck både kyler och kväver branden. Inom segmentet buss är vi marknadsledande i Europa, Mellanöstern och Australien. Våra produkter exporteras till OEM-kunder eller återförsäljare runt om i världen. Sedan starten 1995 har vi installerat över 200 000 system i mer än 50 länder. Fogmakers system finns också bland annat i skogsmaskiner, flygplatsmaskiner, gruvfordon och entreprenadmaskiner. KOMPETENS, ENGAGEMANG och INTEGRITET är de unika värdeord som präglar hela vår verksamhet och som styr hur vi jobbar och tar beslut. De ger oss en gemensam syn och skapar en vi-känsla. Fogmaker erbjuder en stimulerande och positiv miljö där vi alla jobbar tillsammans över gränserna för att utveckla, producera, sälja och leverera det våra kunder efterfrågar. Med flera år av stark tillväxt bakom oss och en plan för fortsatt tillväxt behöver vi nya drivna, kunniga och ambitiösa medarbetare.