Erfaren Konstruktör

Erfaren Konstruktör

Vill Du bli en av oss? Vi söker nu en: Erfaren Konstruktör

Jobbeskrivning
Vi erbjuder en stimulerande och positiv arbetsmiljö där alla jobbar tillsammans över gränserna för att utveckla, producera, sälja och leverera det våra kunder efterfrågar. Du kommer att ingå i ett härligt team med mix av personlighet och med massor av olika erfarenheter. Vi samarbetar och hjälper varandra för att slutföra och uppnå gemensamma mål. Vår vision är att jobba nära kunder, leverantörer och partners som är lokaliserade världen över. Din arbetsplats är på kontoret i Växjö.

Som senior konstruktör kommer du att utveckla nya och förbättra befintliga produkter samt verifiera dess funktion i enlighet med Fogmakers produktcertifikat. Du ansvarar för framtagning och ändring av D-FMEA och driver nyutveckling kopplat till produktplanen enligt vår utvecklingsprocess. Du deltar också i utredningsarbete vid problem kopplade till produktkvalitet från interna, leverantör-och kundavvikelser.

Kravspecifikation
Du gillar att arbeta i team där du kan utveckla dina färdigheter inom konstruktion/produktutveckling samt lära dig av dina kollegor men också att dela med dig av dina erfarenheter.

Vi tror att du har en civilingenjörsutbildning inom mekanik/maskin alternativt erfarenhet som bedöms

som likvärdig. Du har flera års arbetslivserfarenhet och har arbetat med produktutveckling och/eller mekanisk konstruktion, gärna inom Automotiveindustrin eller liknande. Erfarenhet inom olika material och produktionsmetoder är meriterade.

Du är van användare av 3D-CAD, har du dessutom kunskaper om Autodesk Inventor/Vault är det ett extra plus. Självklart har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person gillar du omväxlande arbetsuppgifter och är intresserad av att ta fram nya lösningar. Du är nyfiken, driven och noggrann och har ett genuint intresse för teknik och utveckling.

Ytterligare information
Har du frågor gällande tjänsten, kontakta utvecklingschef Maria Glosax, maria.glosax@fogmaker.com.

Skicka in din ansökan till HR-chef Birgitta Mattsson på mail birgitta.mattsson@fogmaker.com så snart som möjligt, då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdagen är 2023-03-31

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp för utannonserad tjänst!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fogmaker.com
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fogmaker International AB är ett expansivt entreprenörsbolag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi är globalt etablerade och marknadsledande i Europa. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen. Fogmaker utvecklar, tillverkar och marknadsför brandskyddssystem för motorrum som med vattendimma under högt tryck både kyler och kväver branden. Inom segmentet buss är vi marknadsledande i Europa, Mellanöstern och Australien. Våra produkter exporteras till OEM-kunder eller återförsäljare runt om i världen. Sedan starten 1995 har vi installerat över 200 000 system i mer än 50 länder. Fogmakers system finns också bland annat i skogsmaskiner, flygplatsmaskiner, gruvfordon och entreprenadmaskiner. KOMPETENS, ENGAGEMANG och INTEGRITET är de unika värdeord som präglar hela vår verksamhet och som styr hur vi jobbar och tar beslut. De ger oss en gemensam syn och skapar en vi-känsla. Fogmaker erbjuder en stimulerande och positiv miljö där vi alla jobbar tillsammans över gränserna för att utveckla, producera, sälja och leverera det våra kunder efterfrågar. Med flera år av stark tillväxt bakom oss och en plan för fortsatt tillväxt behöver vi nya drivna, kunniga och ambitiösa medarbetare.