Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
09 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Lastbilstekniker till Finnvedens Lastvagnar i Växjö

Vi växer ytterligare behöver bli fler mekaniker som vill jobba med tunga fordon!

Ditt uppdrag
Hos oss får du möjligheten att arbeta med branschens mest teknikdrivna mekaniker som gör allt och lite till för våra kunder. En vanlig arbetsdag består av varierande arbeten såsom felsökning, service och reparation men även uppdatering på bilar. Vi ser gärna att du har intresse av jourverksamhet. Vi rustar dig kontinuerligt med den utbildning och kompetens du behöver för framtidens fordon och tekniker och välkomnar dig till ett gott gäng med geist och skön stämning.

Din profil
Vi tror att du har kommit en bra bit på väg och är redan idag etablerad som mekaniker i branschen. Finns kunskap och intresse inom fordonselektronik är det en fjäder i hatten. Men vi är flexibla, är du i början av din teknikerbana och villig att satsa på ett yrke som lastbilsmekaniker så är du är du minst lika välkommen med din ansökan!
Som person är du ordningsam och strukturerad men är också flexibel och anpassningsbar vid oväntade förändringar. Vidare är du kommunikativ, nyfiken och lösningsorienterad samt har förmåga bidra till ett lag där alla tar ansvar och ställer upp för varandra.

Vi erbjuder dig en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre och utvecklas.
Vår värdegrund är den som genomsyrar allt vi gör på Finnvedens Lastvagnar. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är yrkesstolthet, driv, öppenhet och närhet.

Din ansökan
Vi tillsätter löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan. Detta är en direktanställning hos Finnveden Lastvagnar i Växjö som valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld, OnePartnerGroup, på telefonnummer 0470 – 34 98 75.

 
Finnvedens Lastvagnar AB Växjö logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 dec. 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
http://www.finnvedenslast.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Örebro stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Helsingborg
Transport & Logistik
Företagslogga