Däckskiftare

Däckskiftare

DÄCKSKIFTARE TILL EUROMASTER
Inför däcksäsongen våren 2023 söker vi däckskiftare till Euromasters anläggning i Karlskrona där just du får chansen att vara med och bidra till säkerheten på vägarna i landets mest moderna bil- och däckverkstäder. Vi söker dig som ser möjligheten att få arbeta inom bil- och däckverkstäder. Kanske har du ett stort bilintresse, är händig, duktig på montering samt fordon, och vill få möjligheten att utvecklas inom branschen. 
 

ARBETSUPPGIFTER
Som däckskiftare arbetar du med hela processen från att skifta, tvätta, lagerhantera samt lägga in och hämta däcken i vårt däckhotell. Förutom att du lär dig massor om däckservice lär du dig även att arbeta i ett team där samarbete är viktigt för att kunna leverera bästa servicen till våra kunder. För att trivas i rollen som däckskiftare bör du vilja arbeta fysiskt då det förekommer tyngre lyft samt att du har en hög stresstålighet då det emellanåt råder högt tempo ute på anläggningen. 

För att passa in i rollen ställs nedan krav,

  • Du ska ha fyllt 18 år.
Meriterande är, 
  • Körkort. Kan på vissa anläggningar vara ett krav.
  • Däckskola 0 (En digital utbildning som presenterar det övergripande arbetet som däckskiftare och som framförallt behandlar arbetsmiljö och riskhantering).
  • Grundläggande utbildning i hjulskifte. Upplärning hos Euromaster erbjuds vid uppstart av uppdraget. 
  • Utbildning inom fordonsteknik.


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig, flexibel och inte rädd för att arbeta i högt tempo. Då du dagligen kommer i kontakt med våra kunder är det viktigt med ett trevligt bemötande.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som däckskiftare är ett konsultuppdrag med start i mars där du blir anställd under 4-6 veckor. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och uthyrd till Euromaster. Arbetstiderna är sedvanliga verkstadstider, dagtid.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Uppstart: Vecka 13
Ort/Placering: Karlskrona
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.eterni.se
Sista ansökningsdag 23 mars 2023 (2 dagar kvar)