Hoppa till innehåll
Rekryterare till Eterni Växjö
Relationer, härliga kollegor och kunder samt möjligheten att få vara med på en fantastisk tillväxtresa – vad mer kan önskas? Välkommen till Eterni Växjö!

VÄX TILLSAMMANS MED ETERNI
Eterni i Sverige etablerades 2019 och är idag ett av Sveriges snabbast växande Bemannings-, Rekryterings- och Omställningsföretag. Eterni finns sedan drygt 10 år etablerade i Norge där vi nu är det tredje största bemanningsföretaget. Vi har kontor i 22 städer runtom i Sverige och vår planerade etablering på flera orter fortgår. Eterni ingår i den Nordiska koncernen Edda Group vilken ägs av investmentbolaget Axcel och har som mål att bli den ledande aktören i Norden inom flexibel bemanning år 2025.

Med den resa vi har framför oss finns det otroliga möjligheter för rätt person, att ta sitt nästa steg i karriären hos oss. Kort och gott, det här är tjänsten för dig som vill ingå i ett framåtriktat företag med höga ambitioner, korta beslutsvägar, som ser varje individ och som tror att just DU kommer att göra skillnad.

Vår rekryteringsaffär växer starkt och vi behöver förstärkning i Växjö med möjlighet att få vara med och stötta våra övriga kontor i Region Sydmitt. Vi finns i Ljungby, Vetlanda och Värnamo, förutom Växjö! Visst vill du bli en del av vår spännande tillväxtresa?

ARBETSUPPGIFTER
Som Rekryterare på Eterni har du en central roll i rekryteringsarbetet. Du driver stora delar av affären själv och ansvarar för hela rekryteringsprocessen samt återkoppling och analys av personlighets- och begåvningstester. På Eterni verkar vi alla för det goda samarbetet över hela koncernen och stöttar självklart varandra när det krävs. Du ansvarar i huvudsak för:  
 
  • Hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till val av slutkandidat 
  • Att utföra, tolka och återkoppla personlighetstester i rekryteringsprocesser  
  • Headhunting/Research samt proaktiv identifiering och kommunikation av och med kandidater 
  • Annonsering, marknadsföring samt strategiskt rekryteringsarbete 
  • Att utveckla företagets befintliga affärsrelationer samt identifiera och etablera nya 

Vi ger dig en unik möjlighet att vara med och påverka din professionella och personliga utveckling. Är du intresserad av att bli en del av Eternis fortsatta tillväxtresa? Då bör du ansöka redan idag! 

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Du som antar denna utmaning innehar en eftergymnasial utbildning inom försäljning eller marknadsföring, alternativt har du motsvarande arbetslivserfarenhet som Rekryterare eller arbetat som HR-chef.

Att kombinera rekrytering med affärsutveckling är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, något som även vi erbjuder i denna mångsidiga och intressanta roll. Med fördel har du en lokal förankring i Kronobergs län och är van att arbeta med långsiktiga kund- och kandidatrelationer. Vi ser gärna att du är van att jobba mot både produktions- och tjänstesidan.   

Vi värdesätter att du på ett tryggt och professionellt sätt sätter dig in i och driver rekryteringar på både chefs- och specialistnivå samt har förmågan att kunna hantera olika typer av processer samtidigt. Som stöd har du fler duktiga rekryterare inom Eterni samt lokala kollegor i Växjö.    

Du har lätt för att skapa och förvalta affärsrelationer inom olika verksamheter och agerar alltid professionellt. Med ett brett kontaktnät och ett affärsinriktat arbetssätt, tror vi att du kan komma att genomföra många lyckosamma rekryteringar med goda resultat och fina kund- och kandidatrelationer hos oss på Eterni.  

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och förutsätter att du är en drivande person som är utåtriktad, strukturerad samt van att ta ansvar och har en mycket god social förmåga. Du innehar B-körkort och är trygg med att resa i tjänsten.

Blir du stimulerad och motiverad av att driva professionella och djupgående affärer i mål, då tror vi att du och Eterni långsiktigt kommer trivas och utvecklas ihop! 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt lokala kontor i centrala Växjö. Tjänsten innebär fast månadslön, chans till goda bonusmöjligheter och ett fint förmånspaket. 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca Moberg, Regionchef Sydmitt.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
 
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 apr. 2023 (20 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare