Har du erfarenhet av at ställa och övervaka CNC-maskiner? Då kanske du vill jobba hos vår kund i Uppvidinge kommun?

ARBETSUPPGIFTER
Som CNC-operatör har du fullt ansvar för att sköta och underhålla CNC-styrda maskiner samt tillhörande packning och kontroller. 

Uppdraget är hos vår kund i Uppvidinge kommun som erbjuder dig en omväxlande och stimulerande arbete där noggrannhet, mätning och kvalitetskontroller står i fokus!
Främst handlar arbetet om:
 
  • Ställ och verktygsbyten
  • Kontroller och avsyning
  • Enklare maskinunderhåll och att avhjälpa fel
  • Mätteknik och packning
     
PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarsfull och noggrann, du är van att jobba självständigt och har förmågan att hålla igång flera maskiner samtidigt. Vidare har du tekniska färdigheter, god materialkunskap och van av att läsa produktionstekniska ritningar.
Truckkort och traverskort är meriterande.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som CNC-operatör är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kundDet finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget men även anställning direkt hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Svärd via mail: asa.svard@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://eterni.se
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (13 dagar kvar)