Säljare

Säljare

Eniro växer!

Har du lätt för att skapa bra kundrelationer och drivs av att sälja via telefon?Eniros tillväxtresa fortsätter, och de säljare vi anställde under 2022 var en stor bidragande faktor till den framgången.

Det gör att vi nu behöver förstärka vårt säljteam med ytterligare ... drivna säljare som vill utvecklas och fortsätta resan framåt med oss. Vi erbjuder en trygg arbetsplats med en sund kultur där vi förutom vår arbetsinsats drivs av att ha kul på jobbet.

Om det här låter intressant sök till oss snarast, vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Eniro är en av Sveriges största digitala marknadsföringsbyråer som hjälper små och medelstora företag över hela landet att synas digitalt och nå fler kunder. Som Sales Advisor hos oss kommer du få arbeta med de senaste produkterna och verktygen inom digital marknadsföring - såsom Google, Facebook, Google Ads, hemsidor, SEO och Social advertising.

Vad gör en Sales Advisor på Eniro?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att erbjuda små och medelstora företag Eniros digitala tjänster såsom Eniro.se, Google Ads, Bing Ads, hemsidor, SEO och Facebook-annonsering med mera. Eniro erbjuder idag ett helhetserbjudande på marknaden som hjälper kunden att synas i de mest använda digitala medierna.

Du jobbar med moderna delningsverktyg för att varje dag kunna hjälpa många kunder - både befintliga och nya - på ett professionellt sätt

Du ingår i ett team, men arbetar självständigt med eget kund- och budgetansvar.

Du ansvarar för hela säljprocessen. Allt från att boka möten och göra research om kunden, till att göra behovsanalyser, presentera lösningar, skapa mervärde för kunden samt driva processen till ett avslut. Du ansvarar även för det administrativa efterarbetet.

Vad söker du?

En trygg heltidsanställning som Sales Advisor med bra grundlön, generös provision, pension och kollektivavtal

Stora möjligheter att ständigt utvecklas inom rådgivande försäljning med fokus på det allra senaste inom digital marknadsföring

En rolig arbetsplats med hög energi och stark teamkänsla där vi hjälper varandra att lyckas!

KVALIFIKATIONER

Vad söker vi?

Dig som har säljerfarenhet eller som helt enkelt vill påbörja en karriär inom försäljning av digitala marknadsföringstjänster

Ansvarstagande, tävlingsinriktade och kundorienterade medarbetare som trivs i ett team där man peppar och hjälper varandra till framgång

Är du dessutom redo att jobba i ett högt tempo där du får hjälpa småföretagare över hela Sverige att förbättra sin digitala närvaro på nätet? Ja, då är det nog helt enkelt dig vi söker!

Ta chansen och häng med på Eniros tillväxtresa!

Skicka in din ansökan till oss snarast möjligt. Vi ser fram emot att få veta mer om dig!

Vid frågor om rollen vänligen kontakta Hanna Ottosson, Change Manager på hanna.ottosson@eniro.com
Mer info
Kontaktperson Hanna Ottosson
Telefon 0706695919
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eniro.se/
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eniro är ett nordiskt techbolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring. Eniro har även en söktjänst som aggregerar, filtrerar och presenterar information för att hjälpa privatpersoner att hitta och komma i kontakt med varandra och med företag.

Vår vision är att bli den mest populära one-stop-marknadsföringsbutiken på marknaden. För detta erbjuder Eniro partnerskap med några av de största ledande webbplatserna där ute - så som Google, Facebook, Bing och våra egna lokala söksidor. Idag är vi digital marknadsföringspartner till över 80 000 företag i Norden. Att bygga relationer mellan människor, företag och platser är själva kärnan i vårt arbete.