Säljare

Säljare

Eniro växer!

Visste du att vi på Eniro utbildar några av Sveriges duktigaste säljare? Har du sålt via telefon tidigare, och drömmer du om att bli ännu skickligare, sök jobb hos oss redan idag!

Eniro är en av Sveriges största digitala marknadsföringsbyråer som hjälper små och medelstora företag över hela landet att synas digitalt och nå fler kunder. Som Sales Advisor hos oss kommer du få arbeta med de senaste produkterna och verktygen inom digital marknadsföring - såsom Google, Facebook, Google Ads, hemsidor, SEO och Social advertising.

Vad gör en Sales Advisor på Eniro?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att erbjuda små och medelstora företag Eniros digitala tjänster såsom Eniro.se, Google Ads, Bing Ads, hemsidor, SEO och Facebook-annonsering med mera. Eniro erbjuder idag ett helhetserbjudande på marknaden som hjälper kunden att synas i de mest använda digitala medierna.

Du jobbar med moderna delningsverktyg för att varje dag kunna hjälpa många kunder - både befintliga och nya - på ett professionellt sätt

Du ingår i ett team, men arbetar självständigt med eget kund- och budgetansvar.

Du ansvarar för hela säljprocessen. Allt från att boka möten och göra research om kunden, till att göra behovsanalyser, presentera lösningar, skapa mervärde för kunden samt driva processen till ett avslut. Du ansvarar även för det administrativa efterarbetet.

Vad söker du?

En trygg heltidsanställning som Sales Advisor med bra grundlön, generös provision, pension och kollektivavtal

Stora möjligheter att ständigt utvecklas inom rådgivande försäljning med fokus på det allra senaste inom digital marknadsföring

En rolig arbetsplats med hög energi och stark teamkänsla där vi hjälper varandra att lyckas!

KVALIFIKATIONER

Vad söker vi?

Dig som har säljerfarenhet eller som helt enkelt vill påbörja en karriär inom försäljning av digitala marknadsföringstjänster

Ansvarstagande, tävlingsinriktade och kundorienterade medarbetare som trivs i ett team där man peppar och hjälper varandra till framgång

Är du dessutom redo att jobba i ett högt tempo där du får hjälpa småföretagare över hela Sverige att förbättra sin digitala närvaro på nätet? Ja, då är det nog helt enkelt dig vi söker!

Ta chansen och häng med på Eniros tillväxtresa!

Skicka in din ansökan till oss snarast möjligt. Vi ser fram emot att få veta mer om dig!

Vid frågor om rollen vänligen kontakta Hanna Ottosson, Change Manager på hanna.ottosson@eniro.com
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eniro.se
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som varumärke är Eniro välkänt, men vi vill mer än så. Vi vill uppfattas som specialister på lokalt sök, oavsett vilken kanal man väljer och i alla de länder där vi verkar. Därför har vi som vision att bli Symbolen för lokala upptäckter. VI SÖKER MEDARBETARE SOM VILL VARA MED ATT UPPFYLLA VÅR VISION För att vår vision ska bli verklighet behöver hela vår verksamhet, och alla vi som arbetar i företaget, dela den samt vår ambition att utvecklas. För att uppnå våra mål, stärka vårt erbjudande och därmed vår position på marknaden är det viktigt för oss att hitta rätt person till rätt plats.