Hoppa till innehåll

Eniro söker fler duktiga säljare!

Kan du sälja

Har du lätt för att skapa bra kundrelationer och drivs av att sälja via telefon? Eniros tillväxtresa fortsätter, och vi söker därför fler nya kollegor fyllda med bra energi.

Vi letar efter säljare som vill utvecklas och fortsätta resan framåt med oss. Vårt kontor i Växjö har många års erfarenhet av försäljning och vi utbildar några av Sveriges bästa säljare. Vi erbjuder en trygg arbetsplats med en sund kultur där vi förutom vår arbetsinsats drivs av att ha kul på jobbet.

Om det här låter intressant sök till oss snarast, vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Eniro är en av Sveriges största digitala marknadsföringsbyråer som hjälper små och medelstora företag över hela landet att synas digitalt och nå fler kunder. Som Sales Advisor hos oss kommer du få arbeta med de senaste produkterna och verktygen inom digital marknadsföring - såsom Google, Facebook, Google Ads, hemsidor, SEO och Social advertising.

Vad gör en Sales Advisor på Eniro?
 • Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att erbjuda små och medelstora företag Eniros digitala tjänster såsom Eniro.se, Google Ads, Bing Ads, hemsidor, SEO och Facebook-annonsering med mera. Eniro erbjuder idag ett helhetserbjudande på marknaden som hjälper kunden att synas i de mest använda digitala medierna.
 • Du jobbar med moderna delningsverktyg för att varje dag kunna hjälpa många kunder - både befintliga och nya - på ett professionellt sätt
 • Du ingår i ett team, men arbetar självständigt med eget kund- och budgetansvar.
 • Du ansvarar för hela säljprocessen. Allt från att boka möten och göra research om kunden, till att göra behovsanalyser, presentera lösningar, skapa mervärde för kunden samt driva processen till ett avslut. Du ansvarar även för det administrativa efterarbetet.
Vad söker du?
 • En trygg heltidsanställning som Sales Advisor med bra grundlön, generös provision, pension och kollektivavtal
 • Stora möjligheter att ständigt utvecklas inom rådgivande försäljning med fokus på det allra senaste inom digital marknadsföring
 • En rolig arbetsplats med hög energi och stark teamkänsla där vi hjälper varandra att lyckas!
Vad söker vi?
 • Dig som har säljerfarenhet eller som helt enkelt vill påbörja en karriär inom försäljning av digitala marknadsföringstjänster
 • Dig som har varit på arbetsmarknaden några år och är lojal anställd
 • Dig som är ansvarstagande, tävlingsinriktade och kundorienterade medarbetare som trivs i ett team där man peppar och hjälper varandra till framgång
 • Är du dessutom redo att jobba i ett högt tempo där du får hjälpa småföretagare över hela Sverige att förbättra sin digitala närvaro på nätet? Ja, då är det nog helt enkelt dig vi söker!
Ta chansen och häng med på Eniros tillväxtresa!

Skicka in din ansökan till oss snarast möjligt. Vi ser fram emot att få veta mer om dig!

Vid frågor om rollen vänligen kontakta Hanna Ottosson, Area Sales manager på hanna.ottosson@eniro.com
Eniro Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
18 jan. 2024 (47 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Som varumärke är Eniro välkänt, men vi vill mer än så. Vi vill uppfattas som specialister på lokalt sök, oavsett vilken kanal man väljer och i alla de länder där vi verkar. Därför har vi som vision att bli Symbolen för lokala upptäckter. VI SÖKER MEDARBETARE SOM VILL VARA MED ATT UPPFYLLA VÅR VISION För att vår vision ska bli verklighet behöver hela vår verksamhet, och alla vi som arbetar i företaget, dela den samt vår ambition att utvecklas. För att uppnå våra mål, stärka vårt erbjudande och därmed vår position på marknaden är det viktigt för oss att hitta rätt person till rätt plats.
https://eniro.se

Liknande Jobb