Junior Maskiningenjör

Junior Maskiningenjör

Till ett av våra trevliga kundföretag ett par mil utanför Växjö söker vi omgående en junior och formbar Maskinkonstruktör med inriktning mekanik och produktutveckling!  

Företaget växer vidare och stärker upp teamet med ytterligare en nyfiken Ingenjör. Hos vår kund blir du en viktig spelare i teknikteamet och med en fin möjlighet att vara med och ta företagets produkter till nästa nivå.

Som Maskinkonstruktör är du en viktig del i att ta fram nya och justera befintliga maskiner och anpassningar. Vi söker dig som vill utvecklas som Konstruktör och som har ett inre driv att kontinuerligt ta till dig ny teknik och med vilja att lära dig nya saker.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas, både inom mekanisk konstruktion och design, vi ser gärna att du har en kreativ sida och vill vara med och ta fram nya förslag och ändringar. Du ingår i ett team om ca. 10 personer där alla varvar grupparbete med enskilt arbete.

Vi arbetar mycket i projektform, något som för rätt person kan bli en spännande utmaning om du är intresserad av projektledning!

Din profil
Du som antar denna utmaning har eftergymnasial utbildning inom maskin/mekanik. Du har goda teoretiska färdigheter och förmågan att kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare är du en nyfiken, driven och ambitiös person, som trivs med att sprida din egen kunskap men också uppskattar att få lära av andra. Du har en god analytisk förmåga, gott siffersinne och ett logistiskt tänkande.

Med fördel har du en god teknisk förståelse när det kommer till mekanik samt grundläggande kunskaper i CAD-program, goda Excelkunskaper samt talar och skriver flytande svenska och engelska.

Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Utanför Växjö.
Omfattning: Heltid.  
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Ansök snarast möjligt.  
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.eterni.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (4 dagar kvar)