Hoppa till innehåll
Deloitte logotyp

Erfaren redovisningskonsult till Deloitte Växjö

Ansök nu

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team med branschens mest nöjda klienter och ingå i världens största konsult- och revisionsnätverk? Vi söker just nu en redovisningsassistent och redovisningskonsult till vårt kontor i Växjö. På kontoret jobbar ett team av assistenter till seniora och auktoriserade konsulter. Vi har en hög ambition om tillväxt på såväl lokal som regional marknad. Vi stöttar även kollegor över hela Sverige och bidrar till utvecklingen av redovisning på nationell nivå där vi gemensamt levererar tjänster inom redovisning, skatt, revision och lön. Vi har högt i tak, arbetar tillsammans i team för att utveckla såväl oss själva som kunden.

Din primära roll är att agera ansvarig för våra kunder där du ansvarar för att vi i realtid levererar en digital och korrekt redovisning till våra kunder. Du bygger relationer med kunden, ger råd i vardagen och säkerställer att du och dina kunder går starka in i framtiden. Du säkerställer rapportering, genomför boksluts- och deklarationsuppdrag och tar ansvar för leveranser. Du kommer att arbeta med bokslut och skattefrågor på K2- eller K3-nivå, med rådgivning mot ägare och dess skatteperspektiv. Du kommer erbjudas att leda små och större redovisningsuppdrag och det ingår stöttning och handledning av juniora medarbetare avseende löpande bokföring, avstämningar och förberedelser för bokslut.

Du kommer att arbeta med olika juniora medarbetare för att tillsammans med dessa uppnå en optimerad digital process för varje klient. Det är därför mycket viktigt att du står för laganda, är lyhörd och flexibel. Du förutsätts också ha ett genuint intresse av människor, agerar professionellt och i din roll som redovisningskonsult är det viktigt att du har stor samarbetsförmåga och är prestigelös.


Kvalifikationer

Vi söker dig som känner att du har ett driv, en nyfikenhet och en önskan om utveckling. Du söker dig troligtvis vidare för att hitta en mer spännande och flexibel arbetssituation med många utmanande frågeställningar.

Du har en YH-utbildning i ekonomi i kombination med flera års erfarenhet, alternativt en ekonomiexamen från universitet med några års erfarenhet. Vi ser gärna att du i tidigare yrkesroller innehaft en roll där du lett juniora medarbetare och / eller självständigt tidigare innehaft ansvar för kunder. Det är meriterande om du har något år av arbetslivserfarenhet från redovisningsbyrå och/eller från arbete inom någon ekonomifunktion.


Ytterligare information

Vi erbjuder en karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Hos oss får du jobba i framkant med intressanta klienter, i komplexa uppdrag, sammansatt av ett team av kollegor som alltid värderar ditt perspektiv. Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara dina styrkor.

Ansökan

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av;

  • CV
  • En motivering till varför du är intresserad av Deloitte och rollen som redovisningskonsult samt varför du tror att du skulle passa i rollen. Du kan ladda upp din motivering som ett dokument. 
  • Betygskopior från utbildning

Annonsen kommer vara öppen till den 15 oktober, men vi håller intervjuer löpande och rekryterar efter såväl behov som utifrån vilka ansökningar som kommer in. 

Frågor
Vid eventuella frågor gällande ansökningsförfarandet är du välkommen att kontakta Rasmus Öhman på HR via rohman@deloitte.se. Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna Inger Nylander via mejl inylander@deloitte.se.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 nov. 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 415 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare