Hoppa till innehåll

Utesäljare industri Dahl

Vi på Dahl ser fram emot att hitta vår nästa utesäljare till vårt Industriteam i Småland/Blekinge. Vi är idag en grupp om 10 personer som jobbar inom industrisegmentet i södra Sverige och behöver nu vår nästa nyckelspelare. Tycker du försäljning är lika roligt som vi? Då välkomnas du till ett härligt team som med stort engagemang arbetar för att ge våra kunder professionell vägledning och personlig service i toppklass. Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi har över 100 års branscherfarenhet inom VVS och ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Kundansvarig utesäljare
 • Planera eget försäljningsarbete och aktivt arbeta med egen kundportfölj, genomföra kundbesök, kundaktiviteter samt uppföljning.
 • Utveckla relationer och affärer med nya och befintliga kunder
 • Arbeta med avtal, offerter och budget
 • Aktivt delta i säljteamets utveckling
Varför arbeta hos oss?
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare! Hos oss arbetar en fantastisk laguppställning av duktiga, engagerade medarbetare med servicekänsla ut i fingerspetsarna. Vi vet att en positiv arbetsplats där alla kan vara sig själva, utvecklas och trivas är A och O för vår framgång och för att våra kunder ska välja oss! Att jobba inom SGDS Gruppen innebär variation och en möjlighet att vara en del av det stora bolagets trygghet samtidigt som du upplever entreprenörsandan av det lilla bolaget. Vi har ambitiösa hållbarhetsmål där alla är med och gör skillnad. Säkerhet är vår högsta prioritet och vi arbetar tillsammans varje dag för en hälsosam och säker arbetsmiljö.

Vi erbjuder bland annat tjänstebil, kollektivavtal, friskvård, unika personalrabatter och möjlighet till fördelaktigt aktiesparande.

Matchar vi varandra?
Vi söker dig som är proaktiv och har ett stort driv. Du har några års erfarenhet av försäljning mot större kunder, gärna från Industrisektorn eller teknisk försäljning.
Du motiveras av att arbeta med försäljning och mot uppsatta mål. Du har en positiv inställning, är noggrann och gillar att hitta lösningar. Du tycker det är roligt att utvecklas och arbeta för långsiktiga relationer. I din vardag samverkar du i första hand med ditt säljteam som består av innesäljare & utesäljare samtidigt som samarbetet är nära med vår centrala KAM-avdelning.

Dina personliga egenskaper är viktigast för att trivas i rollen och vi tror att följande stämmer in på dig:
 • Serviceinriktad
 • Lagspelare
 • Gillar att tävla
 • Strukturerad
 • Datorvana, såsom Excel och Salesforce
 • Flytande i svenska samt bekväm med engelska
Avslutningsvis
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Småland eller Blekinge, tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi läser ansökningarna löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan, men senast den 10 December 2023.

Varmt välkommen till familjen inom SGDS Gruppen/Dahl!

Företagspresentation
Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare.

Vi är specialister i samverkan - det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.

https://www.sgdsgruppen.se/
Dahl logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Daniel Almqvist
Telefon

Om arbetsgivaren

Dahl är det självklara valet för proffs inom vs och mark & va. Förutom att vi har Sveriges bredaste utbud av VVS-produkter har vi också kompletterande produkter och lösningar för olika verksamheter som till industri, kyla, entreprenadarbeten via division Mark & VA eller till fastighetsförsörjningen. Dahl är en del av Saint-Gobain Distribution i Sverige som också omfattar bolagen Bevego, Dahl, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel och många spännande dotterbolag.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Ljungby
Försäljning
Företagslogga
Växjö
Försäljning
Företagslogga