Hoppa till innehåll
Cygate AB logotyp

Nätverkskonsult

Ansök nu

Har du erfarenhet av Nätverkslösningar, Fortinet och vill jobba nära kund? Inspireras du av att få jobba med stora och spännande nätverk där ditt jobb gör skillnad? Mitt namn är Karin Lantz och jag arbetar som Konsultchef i Region Mellan. Just nu växer vi i Växjö och söker en Nätverkskonsult som vill vara med på våra resa mot en digital infrastruktur!

Din nästa möjlighet?

Som Nätverkskonsult får du arbeta högt som lågt med planering och design av olika nätverks- och säkerhetslösningar till installation, konfiguration och felsökning i våra stora kunders IT-miljöer. Våra kund- och leveransprojekt spänner ofta över flera tjänsteområden. Det innebär att du kommer få arbeta nära andra specialister inom våra tre fokusområden: nätverk, säkerhet och hybrid IT. Här kan du få djupare insikt och ny inspiration i allt från cloud, security och on-prem, och de senaste kombinationerna där emellan. Om du på sikt vill certifiera dig inom fler områden så stödjer vi det och vill att du ska utvecklas.

Vem är du?

Som person motiveras du av att skapa förändring och har en förmåga att engagera kunder såväl som dina kollegor. Du kommer särskilt till din rätt när du får ge utlopp för tankar och idéer där du använder din verksamhetsförståelse för att omsätta krav till genomförbara lösningar. Förutom det får du tillhöra en växande organisation som uppmuntrar dig på din egen utvecklingsresa; varför inte certifiera dig med oss och utforska det senaste som ex. ACI, ISE och Datacenter-lösningar?

Dina erfarenheter:

  • Några års arbetserfarenhet som Nätverkstekniker
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet inom Fortinet, Checkpoint och/eller Cisco
  • Goda kunskaper inom routing och switching
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska

Home of Experts

Sedan 1978 är vi nördigast i IT-branschen och med nätverk och säkerhet i vårt DNA kan vi uppmuntra våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Sedan 2006 är vi också en del av Telia Company och det ger oss en stabil grund att stå på. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att idéerna som bidrar till de bästa lösningarna hittar oss när vi känner oss trygga och har roligt tillsammans. Vi är engagerade och inkluderande i relation till varandra och vi tror på mångfald som en möjlighet.

Hos Telia Cygate får du chansen att hela tiden utvecklas och arbeta med kollegor som är bland de bättre i Sverige på sina respektive områden. Med hjärtan som bankar lika hårt för människor som för teknik förser vi våra kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Vi vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld. Vi kallar det för Leading With Competence.

Intresserad?

Sök tjänsten! Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta mig Karin Lantz, Konsultchef i Växjö på karin.lantz@cygate.se

Bakgrundskontroll ingår i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan!


Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!