Hoppa till innehåll
Cygate AB logotyp

IT-Driftkonsult

Ansök nu

Är du i början av din IT-karriär och har grundläggande men bred förståelse för lösningar inom traditionella IT-miljöer/OnPrem, såsom: servrar, backup/lagring, nätverk eller applikationer? Mitt namn är Karin Lantz och jag är Konsultchef för en driftgruppering i Växjö. Nu söker jag dig som vill starta din karriär med oss och att leverera säkra och stabila IT lösningar till våra kunder.

På Telia Cygate får du chansen att hela tiden utvecklas och arbeta med kollegor som är bland de bättre i Sverige på sina respektive områden. Med hjärtan som bankar lika hårt för människor som för teknik förser vi våra kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Vi vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld. Vi kallar det för Leading With Competence.

Din nästa möjlighet

Som IT-driftkonsult hos oss har du en viktig roll att vägleda våra kunder, hela vägen från att du föreslår lämpliga lösningar, till installation, patching och förvaltning. Konsultrollen på Telia Cygate är bred och det finns stora möjligheter för dig att utveckla dina färdigheter i flera olika riktningar beroende på vad du är intresserad av. Du kommer tillhöra en växande organisation som uppmuntrar dig på din egna utvecklingsresa och vill du certifiera dig på något område så uppmuntrar vi det.

I rollen som Vmware Specialist jobbar du med flera olika serverlösningar och virtualisering (windows, Linux, VMware), samt lösningar inom lagring och HCI.

Vem är du?

Som person är du social och har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor. Du är en problemlösare som gillar att hjälpa och är inte rädd för att ge dig på ny teknik och nya utmaningar. Vidare har du ett brinnande intresse för IT och vill utvecklas vidare i din roll.

Dina erfarenheter:

  • Stor erfarenhet av att arbeta med olika serverlösningar och virtualisering (ex. Windows, Linux och VMware)
  • God erfarenhet av att ha arbetat med olika lagringslösningar (ex. HP, Pure Storage)
  • Erfarenhet av HCI-lösningar (ex. Nutanix, Simplivity, VMware vSAN)
  • Förståelse och viss erfarenhet av Container-lösningar (Ex. Dockers, Kubernetes)

Home of Experts

Telia Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Sedan 2006 är vi en del av Telia Company, vilket ger oss en stabil grund att stå på för att hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt.

Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att det är idéerna och mångfalden som bidrar till de mest hållbara lösningarna. Tillsammans gör vi det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld.

Vi kommer ha annonserna ute över sommaren och kommer kalla till intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan.


Intresserad?

Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Placeringsort är: Växjö eller Kalmar

Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta mig Karin Lantz, Konsultchef i Växjö på karin.lantz@cygate.se.

Bakgrundskontroller ingår i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare