Hoppa till innehåll
Cygate AB logotyp

Cloud Engineer

Ansök nu

Trivs du i molnet och vill jobba nära kund? Drivs du av att få jobba med stora och komplexa IT-miljöer där ditt jobb gör skillnad?
Jag heter Karin Lantz och jag ansvarar för våra lokala konsultgrupperingar i Växjö och Kalmar. Vi växer i Region Mellan och söker fler kompetenta medarbetare till våra kontor i Växjö och Kalmar. Kanske är du vår nästa kollega?

Som Cloud Engineer vägleder du kunder kring lämpliga molnlösningar och säkerställer en hållbar transformation från OnPrem till molnet med hänsyn till framtida anpassningar, utveckling och automation. Du blir ett naturligt bollplank när kundens kompetens inte räcker till och arbetar i hela leveransen med betoning på teknisk design, implementation och migrering av lösningar.

Konsultrollen på Cygate är bred och det finns stora möjligheter för dig att utveckla dina färdigheter i flera olika riktningar och även arbeta mer med koncept, strategi och ramverk kring molnresan.

Vi tror att du intresserar dig för något av följande:

  • Publika Moln (Microsoft Azure, AWS eller GCP)
  • Infrastruktur som kod, IaC (Terraform, Bicep, CloudFormation)
  • DevOps-metodik (Kubernetes, Docker, Git, Ansible, Puppet, Chef etc.)
  • Automation (Python, Bash, Powershell)

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Automation av en kunds Cloud Foundation och Landing Zones
  • Vidareutvecklande av automation och CI/CD-pipelines
  • Arbete i utvecklingsverktyg med olika programmerings- och scriptspråk
  • Samleverans av Cloud Adoption Framework och paketerade erbjudanden tillsammans Advisors, Architects och Engineers inom Cygate Cloud Division

Cygate Cloud Division

Vi är en nationell gruppering av engagerade Cloud-experter som gärna djupdyker i ämnen såsom DevOps-metodik, automation, containers, scripting, IaC och CI/CD-processer. Inom Cygate arbetar vi tillsammans med att implementera lösningar baserade på Azure, AWS eller GCP och ta till oss nya kunskaper för att i sin tur utveckla våra erbjudanden inom publika moln. Samtidigt säkerställer vi att Cygate är ligger rätt i tiden med fokus på lösningar som är hållbara och skalbara.

Vem är du?

Du kommer särskilt till din rätt när du får ge utlopp för tankar och ideér där du använder din verksamhetsförståelse för att omsätta krav till genomförbara lösningar. Du har tidigare arbetat med olika molnplattformar och känner dig bekväm med att använda olika tekniker för automation och Infrastructure as code.

Home of Experts

Telia Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Sedan 2006 är vi en del av Telia Company, vilket ger oss en stabil grund att stå på för att hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt.

Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att det är idéerna och mångfalden som bidrar till de mest hållbara lösningarna. Tillsammans gör vi det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld.

Vi kommer ha annonserna ute över sommaren och kommer kalla till intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan.


Intresserad?

Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Placeringsort är: Växjö eller Kalmar

Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta mig Karin Lantz, Konsultchef i Växjö på karin.lantz@cygate.se.

Bakgrundskontroller ingår i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare