Säljare - Växjö

Säljare - Växjö

Cramo söker Växjös bästa säljare!

Är du en social och serviceinriktad person som drivs av kundnöjdhet och att utveckla affärer? Vill du vara med och påverka Cramos tillväxtresa samt ta rentalbranschen till en ny nivå? Då är det dig vi söker

Vem är jag i teamet?

Hos oss kommer du bli en betydande byggsten i ett framtidstänkande säljteam. Med frihet under ansvar får du en unik möjlighet att sätta din egen prägel på både rollen och Cramo.

Som säljare har du alla enheter som support och kollegor runt om i regionen. Vi sätter laget före jaget för att ge kunden den modernaste maskinparken och bästa servicen på din lokala marknad. Du kommer primärt driva hela säljprocessen, från kalkyl till startmöte. Såklart även följa upp och utveckla servicen till våra kunder.

Hos Cramo kommer du också få ett modernt paket av tjänsteförmåner utformade för våra medarbetare.

Vill du vara en del av vår tillväxtresa?

Det handlar om att förstå kundens verksamhet, att hitta de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna som passar kundens olika behov.

Cramo är ett bolag som stolt ser sig som marknadsledande i rentalbranchen och alltid ser till att ligga steget före. Vi går framåtlutande in i framtiden styrkta alla de medarbetare som utgör Cramo. Vi har specialister till ditt förfogande inom alla områden som stöttar dig längs vägen på vår gemensamma tillväxtresa.

Är du säljaren vi söker?

Har du har ett stort affärs- och kundfokus samt är en fena på att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är en problemlösare som inte räds för att finna nya lösningar och drivs av att skapa värde och lönsamhet för våra kunder. Du har god kommunikationsförmåga samt vana att arbeta strukturerat. Du trivs med att både ansvara för och delta i kund- och säljaktiviteter.

Kvalifikationer
  • Runt tre års erfarenhet från uppsökande försäljning, gärna men inte tvunget inom uthyrning av byggmaskiner, liftar etc
  • Du är väl medveten att säljresultat kommer från hög aktivitetsnivå och målmedvetet arbete
  • Van användare av CRM-system och Office-paktetet då detta är ett dagligt verktyg i tjänsten
  • God vana av att jobba med marknad- och säljplaner
Ansökan

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan. Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Sälj Jannice Freij, tel: 076-127 60 34

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Jannice Freij
Telefon 0761276034
Område Växjö
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 feb 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.