Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Regionsäljare för Småland och Blekinge till Ryobi

Ansök nu
Om företaget
Vill Du bli en del av vårt team och vår tillväxtresa? Har du en vinnande attityd och brinner för att utveckla starka relationer?
Vilka är vi?
TTI är ett av världens ledande företag inom design, utveckling och marknadsföring av elverktyg, trädgårdsmaskiner och golvvård samt tillbehör till dessa, till både konsumenter, proffs och industrikunder. Produkterna marknadsförs till branscher inom bygg, trädgård, renovering och inredning. TTI-koncernens strategiska fokus på starka varumärken, innovativa produkter och enastående människor är ett viktigt inslag i vårt kulturella DNA. Dessutom ser vi alltid våra kunder som partners och vi gör allt för att stötta deras verksamheter. TTI har globalt sett över har över 45 000 medarbetare och 2022 var omsättningen drygt 13,2miljarder USD. Techtronic Industries Nordic, med drygt 420 anställda och huvudkontor i Köpenhamn säljer främst varumärkena MILWAUKEE®, Ryobi® och AEG® i Norden samt Baltikum. Läs mer om TTI på www.tti-careers.eu

Dina arbetsuppgifter
Som Regionsäljare hos TTI Nordic blir din uppgift att planera, marknadsföra och sälja Ryobi®- sortiment via återförsäljare. Du har eget distrikts- och budgetansvar, där du självständigt driver hela säljprocessen med målet att öka omsättningen i ditt område. Du har eget kundansvar där du arbetar för ökad försäljning och lönsamma affärer. Vidare ansvarar du för att dina försäljningsmål uppnås.
Du rapporterar till vår svenska försäljningschef och erhåller tjänstebil för att aktivt och effektivt kunna arbeta över hela distriktet. Du utgår från ditt hemmakontor och din tid spenderar du mestadels på fältet. Föredragen bostadsort är i Växjö. Du kommer att ingå i det svenska Ryobi® säljteamet som totalt består av 20 personer i varierande roller. Det nordiska huvudkontoret med central marknadsföring och administration ligger i Köpenhamn.

Övriga Arbetsuppgifter:
* Besöka och bearbeta såväl nya som befintliga kunder
* Aktivt etablera och utveckla kundrelationer
* Sälja in, bygga upp, underhålla och utveckla kundernas sortiment i butik
* Ta fram offerter, prisuppgifter och inköpsförslag
* Driva dina affärer från start till avslut
* Regelbunden uppföljning
* Agera relationsskapande i butik

Din profil
Du har en gymnasial utbildning och har erfarenhet inom försäljning och kundkontakt. Det är ett plus om du är intresserad av verktyg och trädgårdsmaskiner. Du har god datorvana och kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. För att vara framgångsrik i den här rollen krävs en jordnära personlighet, ett högt driv samt lust och förmåga att skapa relationer. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, men också ser dig som en del av ett team, där alla hjälper varandra. Du förstår vikten av att arbeta strukturerat och noggrant, och din styrka ligger i att driva arbetet, fokusera på dina mål och slutföra uppgiften. Du motiveras av att arbeta ute hos kunden då tjänsten innebär en del resande i regionen.

Som person är du...
ambitiös, målinriktad, självgående och tävlingsinriktad
kommunikativ och engagerande
relationsskapande och lyhörd med kunden i fokus
har stort intresse för att göra affärer
uthållig, kreativ och lösningsorienterad

Vad kan vi erbjuda?
En spännande och utvecklande arbetsplats med ett brett spektrum av människor med olika erfarenheter. Trots olika bakgrund och internationaliteter har vi en sak gemensamt, nämligen vår ambition och passion för att arbeta med kunder och försäljning. Vi förväntar oss inte att du ska vara en expert men med nyfikenhet och driv kommer vi att investera mycket i ditt lärande och utveckling. Hos oss arbetar du digitaliserat vilket underlättar det dagliga arbetet och ge dig möjlighet till en effektiv vardag. Vi litar på dig och eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet. Vi är en liten jätte inom vår bransch men vår företagskultur rymmer ett desto större hjärta! Våra förmåner är ett sätt att främja din hälsa samt visa vår uppskattning.

Så förutom marknadsmässiga löner erbjuder vi därför alla våra anställda:
* Sjukvårdsförsäkring
* Friskvårdsbidrag
* Ålderspension
* Familjepension
* Omställningsförsäkring
* Bonus
* Och mycket mer

Ansökan
Techtronic Industries Nordic samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Chefsrekryterare Andreas Christiansen, via tfn: 0733-51 27 46. Ansök så snart som möjligt, dock senast den 1 oktober via www.clockworkpersonal.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare