Projektledare till CERTEGO i Växjö

Projektledare till CERTEGO i Växjö

CERTEGO är det ledande företaget inom säkerhetslösningar som ser lika mycket till sina kunder som interna medarbetare. Företaget arbetar med installation och service inom bland annat lås, passersystem, kamerabevakning, inbrottslarm och brandsäkerhet. Till kontoret i Växjö söker de nu ytterligare en projektledare mot elektroniksidan.

Information om tjänsten
På kontoret i Växjö arbetar ett femtontal personer varav två i rollen som projektledare. Här är arbetsmiljön god och det interna samarbetena beskrivs som nyckeln till framgång. I rollen som projektledare inom elektronik kommer du att projektleda de elektroniska säkerhetssystemen, det vill säga, passersystem, inbrottslarm, övervakning och brandlarm. Projekten kan vara av både mindre och större karaktär och vi ser gärna att du i din roll värdesätter att vara ute på plats hos kunden för att löpande följa upp hur arbetet går tillsammans med tekniker.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till felicia.engvall@pn.se

Arbetsuppgifter
Utöver att framgångsrikt driva dina projekt framåt kommer du att ansvara för:
  • Resursplanering av personal
  • Inköp av material
  • Koordinera underleverantörer
  • Merförsäljningen på befintliga kunder och projekt
Ditt engagemang och intresse kommer att vara avgörande för dina kundrelationer.

Du erbjuds
CERTEGO strävar efter att bli branschens främsta arbetsgivare. För att nå dit erbjuder det både personliga utvecklingsmöjligheter och goda anställningsvillkor.

Vi söker dig som
  • Har någon erfarenhet från branschen inom installation och driftsättning
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan ske på båda språken
  • Har körkort
  • Värdesätter ett teambaserat arbete
Kulturen hos CERTEGO bygger på deras värderingar "Jag tar ansvar, Vi vill alltid bli bättre och Tillsammans gör vi det enkelt" och för att passa väl in här behöver du sträva efter samma sak. Utöver det ser vi att du som person är drivande, självständig och strukturerad i ditt arbete. Eftersom det är många kontaktytor ser vi även att du har lätt för att kommunicera och skapa fina relationer med såväl kunder som medarbetare.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Felicia Engvall
Email Mejla Felicia Engvall
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!