Social Media Manager till So Typical Me - Burde Publishing AB

Social Media Manager till So Typical Me - Burde Publishing AB

So Typical Me är en print on demand-plattform och e-handel där vi skapar framtidens planeringsprodukter! Här designar kunden själv sin kalender eller anteckningsbok, som sedan hantverksmässigt binds ihop hos oss i Växjö innan den skickas ut i världen. I våra kanaler bidrar vi med en kreativ boost, undervisar och inspirerar - vi vill göra skillnad i våra kunders liv!

Sedan starten 2019 har So Typical Me haft en stark tillväxt i både Europa och USA. Vårt community växer och därmed även behovet av strategier för att utveckla och vårda relationen till våra kunder och följare i olika kanaler genom hela kundresan. Vill du fortsätta det arbetet med oss?

Vem är du?
Vi är övertygande om att glädje, inspiration och kreativitet kommuniceras bäst av en person som själv besitter dessa egenskaper!
Du har lätt för att relatera till vår målgrupps intresse för saker som exempelvis planering, bullet journaling, lettering, mindfulness och smarta sätt att få ihop livspusslet.

I din yrkesroll har du koll på de senaste trenderna, är rik på idéer och samarbetar effektivt med olika yrkeskategorier. Att filma, fota och skriva pricksäkra texter på engelska är din vardag. Du blir vår specialist på sociala medier och communities och bidrar med din spetskompetens till vårt strategiska marknadsarbete, tillsammans med resterande marknadsteam och projektledare.

Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du arbetar obehindrat med att ta fram engagerande material som funkar för Instagram, TikTok, Reddit, Pinterest och övriga plattformar som är relevanta för So Typical Me. Du gillar kommunikation och att interagera med målgruppen kring deras intressen.

En dag på jobbet
Workshops och möten varvas med eget arbete och avstämningar med de närmaste kollegorna. Du kommer att arbeta tätt ihop med våra specialister inom digital marknadsföring och influencer marketing och våra grafiker. Marknadsplanen förverkligas både självständigt och tillsammans, det finns alltid någon till hands som kan hjälpa till med idéer och ett par extra händer när det behövs!

Vi tar hand om varandra och har riktigt roligt tillsammans i ett kreativt team där du är med från idé till genomförande och uppföljning. Tillsammans jobbar vi mot högt uppsatta mål, både kort- och långsiktigt.

Dessutom blir det en hel del av:

Foto, copy och publicering (och planering av detta)

Omvärldsbevakning

Uppföljning av mål och KPI:er

En del av Nordens största kalendertillverkare
So Typical Me är en print on demand plattform som säljer kalendrar och notebooks i 12 länder. Vi är en del av Burde Publishing AB med drygt 60 anställda. På huvudkontoret i Växjö har vi design, marknad, kalenderproduktion och utveckling av plattformen under samma tak. Vi sitter i nybyggda moderna lokaler på Norremark.

Övrig information om tjänsten

Placeringsort: Växjö
Start:
Efter överenskommelse
Varaktighet:
Tillsvidare, heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 15 februari 2023

sotypicalme.com
https://www.instagram.com/sotypicalme/
https://www.tiktok.com/@sotypicalme_

Låter detta som en tjänst för dig?
Skicka ansökan märkt med "social media manager" med cv, personligt brev och länk till tidigare arbete till jobb@burde.com

Vi behandlar alla ansökningar löpande.

Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta projektledare Carl Eilert på carl.eilert@burde.com, 0701-975793
Mer info
Kontaktperson Carl Eilert
Telefon 0470-709450
Email Mejla Carl Eilert
Område Växjö
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (12 dagar kvar)