Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Teknisk support till Telia

Ansök nu

Har du känsla för service och vill bidra till nöjda kunder? Trivs du i en kundnära roll där du samtidigt får utveckla dina kunskaper inom IT och teknik? Vi söker nu dig som vill arbeta som teknisk support på Telia i Växjö. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget samt överrekrytering till Telia.

Om företaget

Telia Company AB är den nya generationens telekomföretag. Deras cirka 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. De är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om. De har bestämt sig för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare deras kunder.

För denna tjänst tillhör du ett team om 10 personer som arbetar från kontoret i Växjö.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk support för mobila tjänster svarar du på frågor och hjälper användare hos Telias företagskunder, både små som stora. Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och du hanterar en bredd av ärenden som varierar i omfattning och komplexitet. Du supporterar främst över telefon men också mejl, i ärenden rörande det mesta kring mobilanvändning, såsom till exempel inställningar, e-post, Office 365, felanmälning. I dina arbetsuppgifter ingår även beställningsadministration vilket innebär att du lägger beställningar åt kunder i Telias system.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasieutbildning
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
* Erfarenhet av kundservice eller kundsupport
* Systemvana

För att trivas i rollen tror vi att du har en god kommunikativ förmåga och trivs i en roll med många kontaktytor. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. För dig är det motiverande att agera problemlösande och det är en självklarhet för dig att komma med initiativ. Vidare är du van att självständigt driva ditt arbete framåt och trivs i en föränderlig arbetsmiljö där arbetstempo och arbetsuppgifter varierar. Slutligen är du noggrann i ditt arbete och tycker om att utföra dina uppgifter grundligt.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 juli 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare