Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Säljare till Aquadrip/Bevo Nordics

Publiceringsdatum
13 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du ett intresse för att bygga affärer och relationer? Trivs du dessutom i en miljö där du får påverka ditt eget arbete och framgång? Hos Aquadrip/Bevo Nordics erbjuds du en roll med stort eget ansvar där du blir en viktig del av företagets fortsatta tillväxtresa!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Aquadrip/Bevo Nordics.

Om företaget

Aquadrip har sedan 1980 arbetat med bevattning, näringstillförsel och dammbekämpning till kunder i de nordiska länderna och är idag en ledande aktör inom området. Företaget levererar såväl enskilda komponenter, som de projekterar och utför hela bevattningsanläggningar.

Aquadrip har sammansvetsats med systerbolaget Bevo Nordics, som är en del av Megagroup som representeras av 7 olika varumärken med kontor i över 10 länder i Europa. Deras mål är att vara en ledande säljare av hållbara vattenlösningar. Företagets uppdrag som teknisk grossist är att göra vattenlösningar tillgängliga på ett smart, bekvämt och effektivt sätt.

Aquadrip/Bevo Nordics är en arbetsplats där du uppskattas för dina insatser. Du blir en del av ett team beståendes av kollegor både i Sverige och Danmark som värdesätter gemenskap och att ha roligt på jobbet. Här får du möjligheten att vara med i tillväxt och företagets utvecklingsresa.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare ansvarar du för hela försäljningsprocessen vad gäller både nya-och befintliga kunder. Ditt mål är att utveckla samarbeten, skapa fler möjligheter, affärer och relationer. Detta innefattar arbete med uppsökande försäljning där du bygger upp en egen kundbas av utvalda slutkunder/återförsäljare inom området. Detta gör du genom att boka möten, bearbeta, följa upp och arbeta med kundvård. Du arbetar också med företagets befintliga kunder där fokus blir att utveckla samarbetena.

Vidare har du ett nära samarbete med dina kollegor och du rapporterar direkt till platsansvariga. Tillsammans planerar ni försäljningsinsatserna och strategin för marknaden. Aquadrip/Bevo Nordics är redan etablerade på den svenska marknaden, men deras mål är att ta ännu fler marknadsandelar och öka kunskapen om deras varumärken i hela landet. Därtill kommer du att vara med och påverka att strategin i Sverige uppfylls, följas upp och utvecklas.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Något års erfarenhet inom försäljning
* Tekniskt intresse och kunnande är starkt meriterande
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* B-körkort

För att trivas i rollen är du en person som brinner för att göra affärer och vill arbeta med försäljning mot potentiella kunder. Du är ansvarstagande och visar ett stort intresse för andra. Du har en fallenhet för att bygga relationer och en god samarbetsförmåga då rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 jan. 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Sundsvall
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb