Säljare /digital mediasäljare till Eniro

Säljare /digital mediasäljare till Eniro

Har du ett stort intresse för försäljning och en önskan att påbörja en karriär inom området? Vill du tillhöra en fartfylld arbetsplats med stark teamkänsla och dessutom möjligheten till att påverka din egen utveckling och lön? Då är tjänsten som säljare till Eniro rätt för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Eniro.

Om företaget

Eniro är en av Sveriges största digitala marknadsföringsbyrå och hjälper små och medelstora företag över hela landet att synas digitalt och nå fler kunder. Det innebär att du kommer få arbeta med de senaste produkterna och verktygen inom digital marknadsföring - som exempelvis Google, Facebook, Google Ads, hemsidor, SEO och Social Advertising.

Företagskulturen hos Eniro bygger på kundfokus, nyfikenhet och samhörighet. Vidare präglas kulturen av affärsmässighet, kreativitet och framåtanda. På Eniro delar man med sig av kunskap och insikter, vilket skapar en lärande miljö med hög motivation och effektivitet i det dagliga arbetet, samtidigt som det viktigaste är att man har roligt på jobbet!

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare ansvarar du för hela försäljningsprocessen som sker via telefon. Detta innebär att du arbetar självständigt med allt från boka möten, till att göra behovsanalyser, presentera lösningar, skapa mervärde för kunden samt driva processen till ett avslut. Du jobbar i ett team med tävlingsinriktade personer med hög energi som tillsammans driver framgång samtidigt som du tar ansvar för ditt eget arbete. Du får kontinuerligt coachning och säljutbildning för att växa till att bli en säljare i världsklass.

I rollen ges du en stor möjlighet att påverka din egen utveckling och framgång inom försäljning på företaget. Du erbjuds en gedigen introduktion för att få en god inblick i rollen och i företaget i sin helhet.

Ta chansen och häng med på Eniros tillväxtresa!

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasieutbildning
* Stort intresse för sälj
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
* Tidigare säljerfarenhet är meriterande

I den här rekryteringsprocessen läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Vi tror att du som söker tjänsten är målinriktad, driven och hungrig på att göra affärer och trivs i en fartfylld miljö där du själv tar stort eget ansvar och tar egna initiativ på ett strukturerat sätt. Detta kräver nyfikenhet, tålamod och utvecklingsvilja. Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och är förtroendeingivande. Du ser dig som en team-player som värdesätter god kollegial gemenskap.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse, fast + provison

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 28 mars 2023 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.