Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Redovisningskonsult till RevisionsCenter i Småland AB

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Arbetar du som redovisningskonsult i dagsläget och lockas av att bli en del av ett mindre sammansvetsat team? Lockas du dessutom av en roll där du ges ett stort eget ansvar? Då är det dig vi söker i rollen som redovisningskonsult till RevisionsCenter i Småland AB.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos RevisionsCenter i Småland AB.

Om företaget

RevisionsCenter utvecklar företag och företagare genom att leverera ekonomitjänster av hög kvalité inom redovisning och beskattning. Företaget är en mindre redovisningsbyrå som sätter kunden i fokus och hjälper till med kundanpassade lösningar. De jobbar främst med mindre ägarledda företag.

RevisionsCenter består i dagsläget av ett härligt gäng som arbetar inom redovisning och som värdesätter gemenskap. Kulturen beskrivs som varm och familjär med strävan efter att vara en flexibel redovisningsbyrå. Företaget ligger beläget i trevliga lokaler strax utanför Växjö centrum.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningskonsult ansvarar du för hela processen inom redovisning, där digitalisering blivit en allt större del av jobbet. Arbetet innefattar bland annat löpande redovisning, bokslut, årsredovisning, deklarationer samt rådgivning med eget kundansvar. Du arbetar med allt från långsiktiga samarbeten till att vara behjälplig vid kortare behov i företag inom varierande branscher. Här får du möjligheten att leverera ett ökat kundvärde med dina kunskaper inom rådgivning.

Vidare har du ett nära samarbete med dina kollegor där ni tillsammans jobbar för att ge kunderna den bästa möjliga servicen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare arbetslivserfarenhet från branschen i rollen som redovisningskonsult
* Analytisk förmåga
* God systemvana
* Du talar och skriver obehindrat på svenska

Vi söker dig som är självgående och som vill vara med och driva verksamheten framåt tillsammans med dina kollegor. Du är en lagspelare med en naturlig fallenhet för att skapa relationer till andra människor. Då du arbetar med varierande kunduppdrag är det viktigt att du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete. Vidare har du en förmåga att tyda och se samband i de ekonomiska rapporterna samt lätt för att ändra synsätt och förhållningssätt i arbetet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 jan. 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb