Trafikkoordinator till kundtjänstteamet

Trafikkoordinator till kundtjänstteamet

Om tjänsten
Best IT-Logistik i Växjö söker en ny Koordinator till vårt kundtjänstteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattas av trafikdirigering, planering, avisering och kundtjänst. Du kommer hantera mail och samtal med såväl kunder som kollegor. I tjänsten ingår även att stötta andra avdelningar vid behov.

Om dig
Vi söker en pålitlig medarbetare som vill ge utmärkt service till våra kunder och kollegor. Du som söker tjänsten bör vara flexibel och ha förmågan att prioritera. Du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt och är en lösningsorienterad person som kollar både innanför och utanför boxen efter lösningar. Du är dessutom noggrann och tar ansvar för att fullfölja dina arbetsuppgifter samt vill gärna leverera det "lilla extra".

Detta stämmer också in på dig:
  • Du har erfarenhet av att arbeta med kundtjänst/administration
  • Eftersom tjänsten kräver skriftlig likväl som muntlig kommunikation, behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift.
  • Du är van att jobba i Office-paketet.
Det är meriterande om du har arbetat inom IT-branschen och/eller transportbranschen.Det här erbjuder vi


På vår arbetsplats ska du som jobbar växa, ha kul men framför allt - du ska vara dig själv! På Best är vi eniga om att mångfald är en nyckel till framgång och att vi får en roligare arbetsplats när vi som arbetar tillsammans har olika bakgrund.

Best har ett stort hållbarhetsfokus, både gällande miljö, schyssta villkor och ekonomisk hållbarhet. Engagemanget för hållbarhet genomsyrar vår organisation och våra medarbetare medverkar aktivt till att vi ska uppnå våra högt uppsatta mål. Vi tror att du som också tycker hållbarhet är viktigt kommer trivas hos oss!

Best är en platt och snabbfotad organisation med stort driv. Genom vårt dotterbolag Best Labs säkerställer vi att vi hela tiden ligger i framkant när det gäller innovativa tech-lösningar och verktyg som bland annat underlättar arbetsvardagen för oss som jobbar på Best.

Best har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund och vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.

Om oss
Best utför dagligen, med hjälp av innovativa tech-lösningar, tiotusentals snabba och fossilfria bud-, distributions- och last mile-uppdrag i Sverige, Norge och Danmark. Vi är stolta över att vi driver på utvecklingen i branschen och vi arbetar målmedvetet för att nå vår vision om att genom ett hållbart utförande vara kundens självklara val inom last mile och expresstjänster i norra Europa.

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Växjö

Omfattning: Heltid, arbetstider varierar mellan 08:00-18:00

Anställningsform: Tillsvidare

Lön: Fast lön, enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan
Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (43 dagar kvar)