Hoppa till innehåll

Trafikkoordinator till kundtjänstteam i Växjö

Brinner du för service och planering? Letar du efter en ny utmaning? Best IT-Logistik söker nu en ny Trafikkoordinator till vårt kundtjänstteam i Växjö.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattas av trafikdirigering, planering, avisering och kundtjänst. Du kommer hantera mail och samtal med såväl kunder som kollegor. I tjänsten ingår även att stötta andra avdelningar vid behov.

Om dig
Vi söker en pålitlig medarbetare som vill ge utmärkt service till våra kunder och kollegor. Du som söker tjänsten bör vara flexibel och ha förmågan att prioritera. Du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt och är en lösningsorienterad person som kollar både innanför och utanför boxen efter lösningar. Du är dessutom noggrann och tar ansvar för att fullfölja dina arbetsuppgifter samt vill gärna leverera det "lilla extra".

Detta stämmer också in på dig:
  • Du har erfarenhet av att arbeta med kundtjänst/administration.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Du är van att jobba i Office-paketet.
Det är meriterande om du har arbetat inom IT-branschen och/eller transportbranschen.

Det här erbjuder vi
På vår arbetsplats ska du som jobbar växa, ha kul men framförallt - du ska vara dig själv! På Best är vi eniga om att mångfald är en nyckel till framgång och att vi får en roligare arbetsplats när vi som arbetar tillsammans har olika bakgrund.

Best har ett stort hållbarhetsfokus, både gällande miljö, schyssta villkor och ekonomisk hållbarhet. Engagemanget för hållbarhet genomsyrar vår organisation och våra medarbetare medverkar aktivt till att vi ska uppnå våra högt uppsatta mål. Vi tror att du som också tycker hållbarhet är viktigt kommer trivas hos oss!

Best är en platt och snabbfotad organisation med stort driv och eftersom vi hela tiden växer finns det stora utvecklingsmöjligheter hos oss. Genom vårt dotterbolag Best Labs säkerställer vi att vi hela tiden ligger i framkant när det gäller innovativa tech-lösningar och verktyg som bland annat underlättar arbetsvardagen för oss som jobbar på Best.

Best har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund och vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.

Om oss
Sedan starten 1976 har Best utfört miljontals transportuppdrag inom bud och distribution, IT-logistik samt hem- och boxleveranser. Idag möjliggör vi hem- och boxleveranser till ca 10 miljoner invånare i Sverige, Norge och Danmark. Vår tjänst riktar sig främst till e-handlare som med hjälp av våra transporttjänster vill ta konsumentupplevelsen till nästa nivå.

Företaget består av ett flertal affärsområden i Sverige, Norge och Danmark. Målgruppen är bred och omfattar kunder inom vitt skilda branscher och av varierande storlek. Best erbjuder sina kunder en unik tillgänglighet och flexibla logistiklösningar och är idag är en marknadsledande aktör inom snabba transport- och logistiklösningar inom såväl företags- som konsumentleveranser. Vi driver på utvecklingen i branschen!

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Växjö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Varierande mellan kl 08:00-18:00

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Lön: Fast lön, enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan
Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Best Transport logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 jan. 2024 (48 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Hotell & Restaurang
Företagslogga
Luleå
Försäljning
Företagslogga
Danderyd
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga

Liknande Jobb

Ljungby
Transport & Logistik
Företagslogga