Tekniker/mekaniker Växjö

Tekniker/mekaniker Växjö

Vill du bli en del av ett vinnande team och få möjligheten att jobba med den senaste tekniska utrustningen i ett framgångsrikt företag? Atteviks Växjö behöver nu utöka med en tekniker.

Som tekniker på Atteviks kommer du bland annat att arbeta med service och reparationer men även utrustning av nya bilar. Efter genomgången specialutbildning även arbeten med elbilar och deras komponenter. Du kommer ingå i ett starkt och trivsamt mekanikerteam. Dina arbetsuppgifter kan innefatta samtliga varumärken som finns representerade på vår anläggning i Växjö.

Volkswagengruppens bilprogram är ett av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Hos oss kommer du därför erbjudas kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll.

Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi ser gärna att du har erfarenhet av dagens bilteknik och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Du som söker har utbildning inom fordonsteknik, el, data eller liknande. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten maila någon av våra Teamchefer:
Niclas Söderlund niclas.soderlund@atteviks.se
Rasmus Mossberg rasmus.mossberg@atteviks.se.

Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas omgående så vänta inte med att söka!
Mer info
Kontaktperson Niclas Söderlund
Telefon 0470753139
Område Växjö
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 apr 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.