Hoppa till innehåll
Atteviks Lastbilar AB logotyp

Servicerådgivare Scania lastbilar

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu söker vi dig som vill bli en i gänget hos Atteviks Lastbilar AB och har ett brinnande intresse för teknik och service. Vårt motto bygger på att kunden sätts i centrum och att vi levererar bästa möjliga service.

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga uppgifter kommer att bestå i att serva och boka in kunder till vår verkstad i Växjö. Uppdraget innefattar även administration såsom orderhantering, reservdelshantering och fakturering.

Du kommer att ha många varierande arbetsuppgifter och du är spindeln i nätet för att lösa den dagliga verkstadsdriften. Du arbetar tätt tillsammans med övriga servicerådgivare och som tillsammans med dig ansvarar för hela kundflödet, från bokning och planering till fakturering. Du rapporterar direkt till platschefen.


Din profil:

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från fordonsbranschen. Tempot är högt och det krävs att du är stresstålig och har god förmåga att prioritera.

Som person är du ordningsam, flexibel och drivande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Frågor och ansökan:
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till vår Platschef Martina Ärleskog på telefon 0470-75 31 53 eller mail martina.arleskog@atteviks.se.

Facklig representant: Dennis Johannesson, 036-34 89 63, dennis.johannesson@atteviks.se.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23/6-24. Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Atteviks Lastbilar AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Atteviks Bil AB och Atteviks Lastbilar AB. Moderbolaget Atteviksgruppen AB har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.