Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Processansvarig till Borox i Eneryda

Ansök nu

Är du en resultatinriktad lagspelare med erfarenhet som processansvarig? Vill du arbeta på ett företag ett med stark tillväxt och höga ambitioner där vi tillsammans driver organisationen framåt? Då har Borox i Eneryda tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som Processansvarig på Borox International AB har du en viktig roll i att säkerställa att våra produktionsprocesser är optimerade och levererar högkvalitativa resultat. Ditt ansvar omfattar att arbetsmiljösäkra, kvalitetssäkra och effektivisera våra produktionsprocesser samt kontinuerligt förbättra dem. Du kommer att delta i investeringsprojekt och ha ansvar för att säkerställa att säkerhets-, kvalitets- och prestandakrav uppfylls. Som en del av vårt team kommer du att samverka med alla funktioner inom företaget och spela en central roll i att driva kontinuerliga förbättringar.
Du är direkt underställd platschefen i denna tvärfunktionella befattning.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med produktionsprocesser och har kunskap inom arbetsmiljö, kvalitetssäkring och processutveckling från tillverknings eller processindustri. Du är en självgående person som trivs med att driva förändring och kontinuerliga förbättringar. Du har god analytisk förmåga och kan identifiera och åtgärda avvikelser från processmålen. Som person är du kommunikativ och har förmågan att samarbeta och skapa goda relationer på alla nivåer i organisationen. Du är resultatorienterad och har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt.
Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska. B-körkort och tillgång till bil är krav.

Viktigt för tjänsten är:
* Relevant utbildning och erfarenhet
* Microsoft Office
* Gärna erfarenhet av Monitor
* Goda kunskaper inom IT och användning av analysverktyg
* Förmåga att samarbeta och kommunicera effektivt

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Borox
BOROX International AB är en av världens ledande tillverkare av slitstål till skopor, väghyvlar och snöplogar. Dagligen skickas gods till Nordamerika, Asien och runt om i Europa.
Flera av världens största tillverkare av skopor köper sitt slitstål av oss. Det gör oss väldigt stolta. Det är ett bevis på våra produkters höga kvalitet och slitstyrka samt vår utmärkta kundservice. Med trygga rötter i en bysmedja från år 1920 har tradition och erfarenhet byggts upp under lång tid. I kombination med innovativa tekniklösningar, högkvalitativt råmaterial och en lyhördhet inför våra kunders behov, kan vi erbjuda den bästa lösningen för varje verksamhet.
Borox finns på två orter i Sverige, i Oxelösund där även huvudkontoret finns samt i Eneryda i Småland. I Eneryda sker den största delen av vår produktion och här finns även vårt moderna centrallager.
Om du blir en av oss får du en viktig roll inom ett företag med stark tillväxt och höga ambitioner, vi är ett expansivt företag med stabil ekonomi. Det är vårt mål att vara en attraktiv och mångkulturell arbetsplats som präglas av arbetsglädje och mångfald. Att arbeta på Borox innebär att vi tillsammans driver organisationen framåt för att fortsätta utveckla och förbättra våra produkter samt verksamhet.

Kontaktuppgifter
Detta är en rekrytering som utförs av Adecco.
Sista ansökningsdag är 23-10-01, rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så sök redan idag!
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Carina Falck på Adeccopå 0736-847245 eller carina.falck@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
#processansvarig #Borox #AdeccoRekrytering

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare