Extraarbetare inom Café/restaurang till Älmhult

Extraarbetare inom Café/restaurang till Älmhult

Är du flexibel, noggrann, ansvarstagande, har erfarenhet inom kök och ett genuint intresse för matlagning är detta rätt jobb för dig!

Om kunden
Välkommen till ett företag som bryr sig!

Det handlar om att skapa en bättre vardag för människor världen över. I detta multinationella företag där värderingar speglar verksamheten ligger största vikt vid att trivas och skapa trivsel för andra. Kulturen bygger på gemenskap, entusiasm och glädje. Tillsammans jobbar alla hårt, men har kul under tiden. Företaget satsar alltid på människor med positiv attityd som delar företagets värderingar.

Om tjänsten
I denna roll kommer du arbeta inom Café och restaurang hos vår globala kund i Älmhult.

Anställningen är hos oss på Adecco, placering är hos vår kund.

Tjänsten som kökspersonal är ett konsultuppdrag vid behov framöver. Antal timmar är inte konstant utan tjänsten är en timanställning för att täcka eventuella toppar eller sjukfrånvaro etc. Tiderna kommer oftast med kort varsel så du behöver vara flexibel.
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel studier, eget företag eller annat deltidsarbete. Du ska kunna uppvisa ett giltigt studieintyg eller intyg om annan huvudsaklig sysselsättning. Ange i din ansökan vad din andra sysselsättning är.

Vem är du?
Du är en person som söker ett långvarigt extrajobb, har hög flexibilitet och du har erfarenhet av att jobba i kök och restaurang.

Du gillar bitvis högt tempo, är effektiv och gillar struktur och ordning. För dig är passa tider och stora krav på hygien och hantering av livsmedel en självklarhet.

Du har lätt att lära, du är positiv, har hög servicekänsla och du har lätt att samarbeta. Du behöver kunna tala och skriva flytande i engelska och svenska.

Det är till stor vikt att du agerar som en god värd med äkta intresse för att välkomna andra människor och ge bästa tänkbara service.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vilka är vi?
Det råder inga tvivel om varför väckarklockan ringer på morgonen. Varje dag kliver vi upp, sträcker på oss och tar sikte på att flytta gränser och utmana normer för att skapa en framtid där alla får plats.

Vi tror att passion och relation tillsammans kan göra det oväntade på arbetsplatser och flytta förväntningar framåt. Som ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag kommer vi med nya perspektiv och processer som utvecklar företaget i takt med lönsamheten.

Vi vänder på stenar, rotar i gömmor och tänker nytt för att vi tror att den bästa matchningen inte behöver betyda det förväntade. För dig som letar jobb betyder det att vi inte nöjer oss med att du blir anställd, vi vill se till så att du får rätt förutsättningar för att göra ditt bästa jobb i karriären.

Då gör vi skillnad på riktigt. För samhället, för företaget, för arbetstagaren.

Och då skapar vi framtidens jobb. För alla. Idag.

I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sandra Hansson via sandra.hansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kökspersonal, kök, Älmhult, café, restaurang, Adecco

Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.