Erfaren Redovisningsekonom till Växjö

Erfaren Redovisningsekonom till Växjö

OM TJÄNSTEN

Till vår kund i Växjö söker vi nu en erfaren redovisningsekonom som kommer få förtroende att arbeta brett men där de huvudsakliga arbetsuppgifterna består av
  • Månadsbokslut
  • Bokföring
  • Avstämningar
  • Uppbokningar
  • Viss fakturering
  • Sedvanliga operativa redovisningsuppgifter
Tjänsten är ett fulltidsuppdrag på 100 % som först och främst sträcker sig 6 månader, men med chans för förlängning. Du blir anställd av Adecco, men arbetet sker hos vår kund dit du blir uthyrd som ambulerande konsult.

Om dig
För att lyckas bra i rollen ser vi att du har flerårig arbetslivserfarenhet inom området samt en ekonomisk bakgrund från högskola eller universitet. Du behöver ha goda kunskaper i både svenska och engelska, i så väl tal som skrift samt en vana att arbeta i olika system.

Du är van att arbeta självständigt men fungerar lika bra i grupp. Vi ser att du är lösningsorienterad, flexibel samt besitter en god kommunikativ förmåga.

Om adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

Kontaktinformation
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.