Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Dokumentationstekniker till E.ON!

Ansök nu

Som dokumentationstekniker kommer du utföra dokumentation av anläggnings- och nätinformation i E.ON:s digitala system. Du kommer arbeta i nära samarbete med andra dokumentationstekniker men även projektbeställare, projektörer, underhållsingenjörer och nättekniker vilket gör att du får spännande kunskap om elnätets uppbyggnad. Välkommen in med din ansökan!Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter
 • Utföra kontroller för att säkerställa att projekterade nät finns tillgängliga för samtliga deltagare i projekten.
 • Utföra kontroller för att säkerställa rätt innehåll i dokumentationen med exempelvis säkringstyper, apparattyper samt areor på kablar är korrekt angivna i projekteringarna.
 • Driftsätta delar av projekten i DpPower, till exempel vid flytt av kunder/kundanläggningar eller vid byte av anläggningsdelar.
 • Utföra slutdokumentation och säkerställa att utfört arbete i fält stämmer överens med tidigare projektering, samt följa upp om avvikelser upptäcks.


Kvalifikationer
 • Har erfarenhet av administrativt arbete med teknisk inriktning.
 • Har god vana av att arbeta i affärssystem.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, då arbetsuppgifterna kräver det.

Det är meriterande om du har

 • Arbetat i GIS-verktyget DpPower och SAP.
 • Teknisk utbildning eller erfarenhet inom el.

Det är positivt om du har lätt för att skapa dig en helhetssyn över arbetet. Du planerar, organiserar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt och är samtidigt mycket noggrann i allt du gör. En förståelse finns för att kvalitetsstandarder måste följas noggrant. När problem uppstår i arbetet arbetar du analytiskt och bryter ner problem för att lättare kunna se konsekvenser. Vidare är du initiativtagande och tydlig i din kommunikation samtidigt som du agerar lyhört gentemot kollegor eller andra intressenters synpunkter.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Självgående
 • Serviceinriktad
 • Strukturerad
Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juli 2023 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare