Hoppa till innehåll
Ansök nu
Resemontörer till Abetong!
Har du erfarenhet av att jobba som nationell Resemontör och trivs med att jobba tillsammans med kollegor, partners och kunder? Då kanske vi har din nästkommande utmaning!

ARBETSUPPGIFTER
Till vårt  kundföretag Abetong söker vi nu ett par resbara Byggmontörer för fältjobb runtom i landet. Uppdraget är förlagt till vardagar men kan även innebära övernattning på helger, varför vi ställer krav på en god flexibilitet och resbarhet.  

Uppdraget är omväxlande och innebär främst montering, betonggjutning och armering ute hos kunder runtom i hela Sverige. Du ingår i en mindre arbetsgrupp om tre till fem personer där ni oftast åker minst två personer från Växjö/Vislanda.

På Abetong har vi har ett högt säkerhetstänk såväl för oss själva som för vår kund, något som vi även vill att du skriver under på och följer. Du får kontinuerlig utbildning i allt från säkra lyft till arbetsmiljö och branschspecifika ämnen, som är nödvändiga för att kunna utföra jobben på ett säkert och korrekt sätt.

Du utgår från fabriken i Vislanda eller kontoret i Växjö där våra fullt utrustade servicebilar står redo för att rulla ut på uppdrag. Är du en resbar person som gillar att arbeta i grupp och trivs med ansvar? Då kanske det är just dig vi söker för detta specifika projekt!

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Du som antar denna utmaning har troligen någon form av praktisk utbildning samt minst ett par års erfarenhet som montör, betongarbetare eller med motsvarande hantverkarsbakgrund. Med fördel har du vana av att arbeta ute på fältet där du utvecklat en god samarbetsförmåga samt är van att ta ansvar och leverera med hög kvalitet och service.

Som person har du god ansvarskänsla och självdisciplin, du är van att planera och genomföra dina arbetsuppgifter med hög kvalitet och stor noggrannhet. Vidare har du god fysik och förmågan att kunna vara flexibel inför olika typer av kunder och uppdrag. Du har lätt för att samarbeta och har grundläggande administrativ förmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som över tid kan vara resbar och som är en god ambassadör ute hos kund. Med positiv inställning, hög arbetsmoral och bra driv, kanske denna utmaning är som klippt och skuren för dig?

Vi ställer krav på B-körkort samt goda svensk-och engelskkunskaper. Truck- och traverskort är meriterande samt om du har kursintyg för säkra lyft, ID06kort och/eller liknande intyg. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Resemontör är en direktanställning hos Abetong!

Abetong byter namn
I slutet av mars byts Abetongs varumärke ut mot Heidelberg Materials. Det juridiska namnet blir Heidelberg Materials Precast Abetong och det blir där du får din anställning.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca Moberg via mail: rebecca.moberg@eterni.se eller telefon 0470-730191. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare