Hoppa till innehåll
AB Kronobergs Bilaffär logotyp

Verkstadschef Växjö

Sista ansökningsdag
18 november 2024 (52 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Har du ett intresse för ledarskap och service, samtidigt som du motiveras av att effektivisera och utveckla verksamheten för att nå uppsatta mål? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som verkstadschef till Kronobergs Bil i Växjö.

Om Tjänsten

Som Verkstadschef ansvarar du för driften av serviceverkstaden där du har budget och resultatansvar. Kronobergs Bil har en prestationskultur med tydliga mål, där du som verkstadschef ges de rätta verktygen för att lyckas i din roll.

Du kommer att ha personal- och arbetsmiljöansvar samt leder och fördelar arbetsuppgifter och säkerställer en god arbetsmiljö.

I dom dagliga arbetsuppgifterna ingår också kundmöten, skapa arbetsorder, fakturera m.m.

Fokus kommer att ligga på själva ledarskapet och processarbetet, vilket innebär att coacha medarbetare samt vidareutveckla befintliga rutiner för att skapa en effektiv verksamhet.

Vidare jobbar du för en stark organisation med gott samarbete mellan avdelningar. Du kommer att rapportera till servicemarknadschefen.

Din profil

För denna tjänst söker vi dig som är en naturlig coach och intresserad av ledarskap och arbetsmiljöfrågor. Du motiveras av att nå högt uppsatta mål och leverera resultat tillsammans med ditt team. Du tar vara på det som fungerar bra, är lyhörd, prestigelös och genomför förbättringar. Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och laganda.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månader provanställning och placering i Växjö.

Ansökan: Mejla din ansökan till jobb@kronobergsbil.se märkt "Verkstadschef" senast 31/10 - 2024. Kontakta Håkan Fransson på hakan.fransson@kronobergsbil.se tel. 0470-71 91 52 om du har några frågor.

Urval kommer att göras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
AB Kronobergs Bilaffär logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 november 2024 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kronobergs Bilaffär är ett företag som idag finns representerade på följande orter: Växjö, Ljungby och Älmhult. Dessutom ingår även Laholms Bilaffär i Laholm och Newman Bil i Hässleholm i samma Koncern. Kronobergs Bilaffär grundades 1946 och är ett familjeföretag med lång gedigen erfarenhet i bilbranschen. Vi erbjuder en trivsam familjär arbetsplats där vi alla hjälps åt. Vi gillar att ha kul på jobbet och brinner för att överträffa kundens förväntningar.