Hoppa till innehåll
Vi söker Tekniker/Mekaniker Personbilar till Växjö

Vill du jobba i en härlig arbetsmiljö och ha ett varierande arbete? Då har vi jobbet för dig! Hos oss kommer du att arbeta som bilmekaniker och göra allt ifrån service till felsökningar och tillbehörs monteringar på transportbilar och personbilar. Vi erbjuder trivsam familjär arbetsplats där vi alla hjälps åt. Vi vill att medarbetare ska vilja utvecklas med den nya tekniken och utvecklas gemensamt med oss.

Arbetet i verkstaden är mångsidigt då vi har både personbilar, transportbilar med allt ifrån service till felsökningar och tillbehörs monteringar.

Personliga egenskaper
För oss är det viktigt att vi har kul på jobbet och passar in i gänget! Därför söker vi en person som är motiverad och motiverande. Du har en positiv grundsyn, god planeringsförmåga och du drivs av viljan att göra ditt bästa för våra kunder. Att kunna samarbeta och hjälpa till där det behövs är en viktig egenskap för att både lära sig och lära ut till sina arbetskamrater för att teamet ska utvecklas.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du arbetet sedan några år inom bil- eller närliggande bransch så du hunnit skaffa dig erfarenhet av det tekniska inom fordon vad gäller el, mekanik, och bränsle. Erfarenhet ifrån felsökning med diagnosinstrument t ex. dator som hjälp och att du har B-körkort är ett krav. Då hybrid och eldrift är mer förekommande är det meriterande med erfarenhet inom det.

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är viktigt då viss administration kring varje jobb förekommer. Vill du veta mer om oss och ditt nya arbete?

Mejla din ansökan till jobb@kronobergsbil.se alternativt via knappen "Ansök nu" märkt "Tekniker Växjö" senast 2023-05-31. Kontakta Håkan Fransson tel 0470-71 91 52 om du har några frågor.

Urval kommer att göras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson
Håkan Fransson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kronobergs Bilaffär är ett företag som idag finns representerade på följande orter: Växjö, Ljungby och Älmhult. Dessutom ingår även Laholms Bilaffär i Laholm och Newman Bil i Hässleholm i samma Koncern. Kronobergs Bilaffär grundades 1946 och är ett familjeföretag med lång gedigen erfarenhet i bilbranschen. Vi erbjuder en trivsam familjär arbetsplats där vi alla hjälps åt. Vi gillar att ha kul på jobbet och brinner för att överträffa kundens förväntningar.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare