Däckansvarig/montör

Däckansvarig/montör

Vill du jobba i en härlig arbetsmiljö och ha ett varierande arbete? Då har vi jobbet för dig!

Att vara däckansvarig hos oss innebär att du ansvarar för hela däckanläggningen från försäljning, rådgivning och inköp till däckhotell, hjul/däckskiften och hjulinställning.

Din profil
Vi söker dig som brinner för service med ett positivt och lösningsorienterat sätt och har en förmåga att bygga långsiktiga relationer. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Du bör ha en god administrativ förmåga och behärska svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid din personliga egenskaper och B-körkort är ett krav.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast den 25 februari. Ansökan hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan till jobb@kronobergsbil.se alternativt via knappen "Ansök nu"!

Vid frågor kontakta VD Håkan Fransson hakan.fransson@kronobergsbil.se Tel. 0470-71 91 52.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Håkan Fransson
Telefon 0470-71 91 52
Email Mejla Håkan Fransson
Område Växjö
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kronobergsbil.se
Sista ansökningsdag 25 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kronobergs Bilaffär är ett företag som idag finns representerade på följande orter: Växjö, Ljungby och Älmhult. Dessutom ingår även Laholms Bilaffär i Laholm och Newman Bil i Hässleholm i samma Koncern. Kronobergs Bilaffär grundades 1946 och är ett familjeföretag med lång gedigen erfarenhet i bilbranschen. Vi erbjuder en trivsam familjär arbetsplats där vi alla hjälps åt. Vi gillar att ha kul på jobbet och brinner för att överträffa kundens förväntningar.

Våra nybilsmärken är Peugeot, Peugeot Transportbil, Opel, Opel Transportbil, Honda, Suzuki, Suzuki ATV, Isuzu, Fiat, Fiat Transportbil, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Kia och AIXAM Mopedbil. Vi erbjuder service på märken som Peugeot, Honda, Opel, Suzuki, Isuzu, Saab, Fiat, Chevrolet, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, Kia, AIXAM Mopedbil och Suzuki ATV. Vi är idag 100 anställda och har en omsättning på ca 500 MSEK. Newman Bil erbjuder även Subaru.