Inköpare till Debe Flow Group

Inköpare till Debe Flow Group


Har du några års erfarenhet av operativt inköpsarbete? Är du en teamplayer som trivs som bäst när du får ha många bollar i luften? Detta kan vara en tjänst för dig!

Din framtida arbetsgivare
Debe Flow Group verkar för en renare värld och är därför en helhetsleverantör av svensktillverkad utrustning för vattenförsörjning, geoenergi, vattenrening, cirkulation, avlopp samt styr- och reglerteknik för vattenburna värmesystem. Sedan år 1956 har de etablerat sig som ett marknadsledande bolag på den svenska marknaden och i övriga Europa. Trots att de har vuxit under de senaste åren finns kundnärheten, flexibiliteten och lyhördheten kvar som kärnvärden i verksamheten. Med huvudkontor i Stockholm och verksamhet i Växjö, Borås och Marbäck är de idag cirka 100 anställda i koncernen. Debe Flow Group är inne i en otroligt positiv och kraftig tillväxtfas och de ser optimistiskt på framtiden.

Företaget har vuxit genom kraftig tillväxt samt förvärv av några tillverkande bolag som alla har spetskompetens inom sitt område. Det finns ett genomgående fokus på produktutveckling och innovation och de levererar såväl helhetslösningar och enskilda produkter till sina kunder i Europa.

I tjänsten som inköpare arbetar man från kontoret i Växjö där omkring 15 personer är stationerade idag. Debe Flow Group gör för närvarande en storsatsning i Växjö och navet för bolaget kommer att vara här.

Vad erbjuder rollen?
I tjänsten som inköpare arbetar du operativt med inslag av strategiskt arbete. Du ingår i ett team om fyra personer varav en är stationerad tillsammans med dig i Växjö. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att lägga beställningar, kontakt med leverantörer, artikelvård i systemet, prisförhandlingar och bevakning av marknaden. Det finns ett behov av att ta in nya leverantörer vilket man också är delaktig i, detta arbete sker delvis på mässor men även genom kontakt med säljarna eller via egen bevakning. Som inköpare kommer du i stor utsträckning få vara med och påverka din vardag.

Är detta din perfekta match?
För att trivas och bli framgångsrik i rollen som inköpare ser vi att du har omkring 3-5 års erfarenhet av operativt inköpsarbete. Har du dessutom tidigare arbetat i branschen är det en stor fördel. Systemet som används är Pyramid och har du arbetat i det tidigare är det meriterande.
Som person ser vi att du är en teamplayer som är van att hålla många bollar i luften. I ditt arbete visar du ett stort engagemang och driv. Inköpsteamet arbetar ständigt för att förbättra sitt arbetssätt, därför är det viktigt att du är anpassningsbar och flexibel gentemot förändringar. Du ser det som en fördel att du får vara med och förbättra och är orädd att ta egna initiativ!
Hos Debe Flow Group erbjuds du ett stimulerande och intressant arbete i en organisation med utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-04-14. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Sofie Egebrant på sofie.egebrant@effektiv.se.

Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 apr 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.