Driven Bilmontör/Fordonstekniker till Work System i Växjö

Driven Bilmontör/Fordonstekniker till Work System i Växjö

Vill du vara en del av ett växande företag med höga ambitioner? Har du ett stort intresse för bilar, att meka eller själv bygga bilar?

Då kan du vara vår nästa medarbetare till vår anläggning i Växjö!

Om rollen som Bilmontör/Fordonstekniker:

Rollen som bilmontör hos oss är bred - och din arbetsdag innebär stor variation och ett högt tempo. Din huvudsakliga arbetsuppgift innebär montering och installation av bilinredning samt kringprodukter för transportbilar, så som pick-up tillbehör, extraljus, arbetsljus, takutrustning osv. Du kommer att få arbeta med både standardinredning och specialbyggnationer.

Du får emellanåt även ta hand om kundbokningar och träffar dagligen kunder i verkstaden.

För rätt person erbjuder vi en spännande och utvecklande resa där du blir en viktig del i en framgångsrik och entreprenörsdriven organisation. Hos oss på Work System finns möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling!

Vi söker dig som...

... är en praktisk, händig och social person. Vi är ett ungt och snabbväxande företag och lägger stor vikt vid att du ska vara lika driven, passionerad och engagerad som oss. Därför tror vi att du trivs med att jobba i en självständig roll - men är samtidigt en självklar lagspelare.

Du har lätt för att kommunicera, och gör detta obehindrat på svenska i tal och skrift.

Minst en av följande punkter stämmer in på dig:
  • Du har en avklarad gymnasieutbildning - och ett tekniskt intresse.
  • Du har tidigare erfarenhet av arbete med fordon i en roll som bil- eller lastbilsmekaniker eller liknande.
  • Du har tidigare arbetat med påbyggnad av fordon.
  • Du har ett stort bilbyggarintresse på fritiden.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Start: Efter överenskommelse.

Arbetstider: 07–16

Är detta du eller någon du känner?

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut - skicka därför in din ansökan direkt via länken nedan!
Mer info
Kontaktperson Matilda Björkegren
Telefon 0735371767
Område Växjö
Yrkesroll Fordon, Bilelektriker, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.worksystem.se
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Work System utvecklar och marknadsför svensktillverkade bilinredningar, eller som det även kallas, fordonsinredning eller inredning för skåpbilar. Allt för den med bilen som arbetsplats.

Företaget grundades 2009 och har växt kraftigt sedan dess. Vi har blivit utsedda till DI-gasell tre år i rad och är idag ett härligt gäng om ca 100 medarbetare med verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Storbritannien.

Hos oss får du vara med på en spännande tillväxtresa. Här välkomnas du till en entreprenörsdriven miljö, där du varje dag får utvecklas tillsammans med bolaget – och i framtiden kan få stora möjligheter för nya utmaningar och roller.