Servicetekniker till Wirtgen i Alvesta

Servicetekniker till Wirtgen i Alvesta

Brinner du för att erbjuda teknisk service? Är du social, engagerad och kundfokuserad? Då är detta tjänsten för dig! Wirtgen Sweden AB förstärker sitt serviceteam i verkstäder i Alvesta, Göteborg och Nora med Servicetekniker.

Om tjänsten
Som servicetekniker innebär dina arbetsuppgifter service och reparationer av WIRTGEN GROUP-maskiner i våra verkstäder och ute på fältet. Vi strävar efter att vara den främsta arbetsgivaren i vår bransch och vill tillsammans med dig fortsätta utvecklas för att hela tiden kunna erbjuda kunder långsiktiga lösningar och trygghet. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder och kollegor, och vid kontakt med fabrikerna talar vi engelska eller tyska.

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Service och reparation av maskiner
  • Daglig kontakt med kunder, kollegor och andra nyckelpersoner
  • Arbete i verkstad och ute i fält
Om dig
Vi söker dig med relevant maskinteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att snabbt komma in i arbetet och kunna bidra i utvecklingen av rutiner och avdelning ska du ha erfarenheter i några eller alla följande områden:
  • Förståelse och/eller erfarenheter i maskinteknik
  • Förståelse och/eller erfarenheter i hydrauliska system
  • Förståelse och/eller erfarenheter av maskinstyrningssystem, elektriskt och exempelvis CAN-BUS
  • Det är fördelaktigt att du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker i fält på liknande produkter
  • Du är kunnig inom ritningsläsning, felsökning samt har datorvana
Vidare ser vi att du som person är noggrann och strukturerad samt har förmågan att följa uppsatta tidsplaner. Du är serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov. Vidare ser vi att du är en självgående person som kan ta egna beslut, filtrera information och prioritera uppgifter. Vi ser gärna att du är intresserad av att växa tillsammans med oss under en lång tid framöver.

Viktigt för tjänsten är:
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Wirtgen Sweden AB
WIRTGEN SWEDEN är ett dotterbolag inom WIRTGEN GROUP, som ingår i JOHN DEERE-koncernen. WIRTGEN GROUP är en expansiv och internationell aktör inom vägbyggnad. I gruppen ingår traditionella varumärken WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN och BENNINGHOVEN med varje märkes huvudkontor i Tyskland, samt lokala produktionsanläggningar i Brasilien, Kina och Indien. Som teknikledare inom branschen erbjuder vi våra kunder lösningar för vägbyggnation, vägunderhåll, utvinning och bearbetning av bergmaterial, såväl som återvinning av byggmaterial.

WIRTGEN GROUP arbetar ständigt efter värderingen "Close to our customers".

Om anställningen
Wirtgen Sweden AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Wirtgen Sweden AB erbjuder dig: - Introduktion och utbildning som sker i Sverige och Tyskland. - Ett omväxlande och stimulerande arbete med internationella kontakter och fortlöpande utbildning i ett vasst serviceteam.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Ansökningstiden är begränsad till två veckor. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Mindy Samwel via 073-684 7171 eller mindy.samwel@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, Tekniker, Maskinteknik, Hydralik, Elektronik, Mekaniker, Service, Industri, Verkstad, Alvesta, Wirtgen Sweden AB, Adecco
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 feb (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.