Wilo Nordic söker en Pumpspecialist

Wilo Nordic söker en Pumpspecialist

Om oss

Wilo är en av världens ledande tillverkare av pumpar och pumputrustning, ett multinationellt företag med över 60 dotterbolag och en årlig omsättning på över 14 miljarder SEK. I Norden omsätter vi ca 400 miljoner SEK och är runt 80 medarbetare. Huvudkontoret för Sverige ligger i Växjö med ca 30 medarbetare. Det finns även säljkontor på ytterligare 6 orter i Sverige samt säljkontor i Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. Wilo lever efter sina värderingar där mjuka värden såsom tillgänglighet, seriositet och effektivitet harmoniserar med internfilosofi att alltid sätta kund och partner i fokus. Samarbete med de ledande VVS-grossisterna garanterar en hög produkttillgänglighet och bästa tänkbara logistiklösning. Mer information hittar du på www.wilo.se.

För att kunna ge våra kunder och samarbetspartners bästa service söker vi nu en Pumpspecialist

Dina arbetsuppgifter

Är du en driven sälj och serviceinriktad specialist på pumpar?
Till vårt team Inside sales & Services placerade på vårt svenska huvudkontor i Växjö söker vi dig som vill jobba med tekniskt avancerad försäljning och support.
I denna roll kommer du att genomföra tekniska konsultationer och rekommendera produkter ur Wilos breda sortiment, men även erbjuda skräddarsydda lösningar för respektive kunds specifika behov.

Tillsammans med dina tekniskt kompetenta och mycket erfarna kollegor supportar du kunder bestående av grossister och installatörer men agerar även som rådgivare åt externa servicepartners och inte minst, vår egen säljkår.
I denna tjänst kan det även ingå att medverka på mässor och då du kommer att representera en kvalitetsleverantör finns även en förväntan hos kund om erforderlig utbildning av vårt produktsortiment samt att företagets värderingar: seriösa, utmanande, effektiva, tillgängliga och aktiva, efterlevs.

Din profil

Vi söker dig med en hög kompetens inom området pumpar. Du kan driftsätta och installera och meriterande är kunskap inom områden som tryckstegring och sprinklers även el behörighet och kunskap inom automation efterfrågas.

För att trivas i denna roll är du en person som tycker om att prata med kunder. Du gör gärna lönsamma affärer och förstå värdet av att långsiktigt vårda kunder. Du är även orädd, handlingskraftig och ansvarsfull och på grund av din kommunikativa och prestigelösa personlighet blir du en god lagspelare. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god datavana.

På Wilo har vi bestämt oss för att växa och behålla vår plats som en av de mest innovativa aktörerna inom vår bransch. Kombinationen nationellt och internationellt innebär också stora chanser till personlig utveckling där du får påverka och jobba nära marknaden.

Vi har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs mer och ansök via www.onepartnergroup.se Kontakta gärna rekryteringskonsult Gabriella Leske på 0470-32 38 32. Sista ansökningsdag är den 20 november.
Mer info
Kontaktperson Gabriella Leske
Telefon 0470-32 38 32
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 20 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se