Inside Sales Manager

Inside Sales Manager

Om oss

Wilo är en av världens ledande tillverkare av pumpar och pumputrustning, ett multinationellt företag med över 70 dotterbolag och en årlig omsättning på 14,5 miljarder SEK. I Norden omsätter vi ca 400 miljoner SEK och är runt 90 medarbetare. Huvudkontoret för Norden ligger i Växjö med 35 medarbetare. Det finns även säljkontor på ytterligare 6 orter i Sverige samt säljkontor i Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. Wilo lever efter sina värderingar där mjuka värden såsom tillgänglighet, seriositet och effektivitet harmoniserar med internfilosofi att alltid sätta kund och partner i fokus. Samarbete med de ledande VVS-grossisterna garanterar en hög produkttillgänglighet och bästa tänkbara logistiklösning. Mer information hittar du på www.wilo.se.

Dina arbetsuppgifter

Drivs du av resultat via samarbete och goda relationer och vill ansvara över vår branschs kanske bästa innesälj- och supportavdelning? Då kan detta vara uppdraget för dig.

Uppdraget som Inside Sales Manager innebär att leda och fördela arbetet samt ansvara för den dagliga driften och utvecklingen av enhetliga processer och rutiner för verksamheten. Detta gäller såväl mot våra kunder, servicepartners som internt i organisationen.
I rollen ingår också att du tillsammans med övriga assisterar våra kunder och servicetekniker med teknisk support via telefon, mail eller chatt. Du får fullt personalansvar för att leda och utveckla medarbetarna samt blir en del av den svenska ledningsgruppen.

Din profil

För att lyckas i denna roll ska du brinna för försäljning och att få ge god service. Vi ställer krav på erfarenhet av att du i en affärsdriven verksamhet har hanterat kunder och gett service. Din tekniska förståelse är god och du välkomnar den digitalisering som förenklar vår vardag. Att ha erfarenhet av rollen som ledare är meriterande medan en känsla och förståelse för ekonomi är ett krav.

För att trivas på Wilo, och i denna roll ska du vara lyhörd för andras behov och driven att hela tiden söka och initiera förbättringar hos dig själv, dina medarbetare och verksamheten. Som person är du målinriktad, drivande och entusiastisk med god förmåga till samarbete över avdelningsgränserna.
Vi söker dig med förmågan att leda andra och som trivs som bäst i en operativ roll där du arbetar nära kunden och dess behov. Din drivkraft ligger i att skapa långsiktigt goda resultat på verksamhet så väl som individnivå.

På Wilo har vi bestämt oss för att växa och behålla vår plats som en av de mest innovativa aktörerna inom vår bransch. Kombinationen nationellt och internationellt innebär också stora chanser till personlig utveckling där du får påverka och jobba nära marknaden. Våra värderingar är seriösa, utmanande, effektiva, tillgängliga och aktiva. Om dessa ord känns självklara för dig är du kanske den vi söker.

Vi har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs mer och ansök via www.onepartnergroup.se
Kontakta gärna rekryteringskonsult Gabriella Leske på 0470-32 38 32. Sista ansökningsdag är den 27 januari.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 27 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se