Truckförare till Volvo i Braås

Truckförare till Volvo i Braås

Önskar du arbeta inom fordonsindustrin i en internationell arbetsmiljö på ett företag som är i ständig utveckling? Är du driven och positivt inställd till ny kunskap? Tycker du om samarbete och besitter hög arbetsmoral? För dig som har kunskap och intresse av truckkörning söker nu Volvo i Braås truckförare med start omgående.

Om tjänsten
På logistikavdelningen har ni ansvar för materialflödet. Team består av bla logistikutvecklare, produktionsplanerare och materialhanterare som arbetar nära varandra i ett öppet och stödjande arbetsklimat. Stor vikt läggs vid att skapa och behålla en bra arbetsmiljö samt ett gott samarbete med alla i omgivningen. Som Truckförare kommer du att arbeta med t ex lossning, godsmottagning, materialplock och försörjning med dragtåg till vårt taktade produktionsflöde samt förflyttning av material med skjutstativ-, motstativ- och specialtruck för olika plastlådor samt emballagesortering.

Uppdrag finns under förmiddagsskift eller kvällsskift. Med ett positivt intresse för produktionen och tillverkningen kan vår kund erbjuda dig alla möjligheter till utveckling i företaget.

I din roll som Truckförare kommer din huvudsakliga arbetsuppgifter innebära förflyttning av material med hjälp av truck och orderplock.

Om dig
Vi söker dig som förstår att rätt attityd och samarbete är nyckeln till framgång för företaget. Det krävs att du är arbetsvillig och besitter en hög arbetsmoral med inställningen till att se möjligheter istället för problem. Vi vill se driv, passion och engagemang där vikt läggs vid ständig utveckling och stävan efter ny kunskap. I rollen som truckförare värdesätter vi ett högt säkerhetsfokus och en vilja att optimera och få saker att hända! Här behöver du ha tidigare erfarenhet av truckkörning samt miljöerfarenhet från lager eller tillverkningsindustrin.

Mycket god svenska är ett krav i tal och skrift.

För att lyckas bra som Truckförare är det viktigt att du:
  • Är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en effektiv arbetsinsats.
  • Visar intresse och respekterar din ledare och arbetskamrater.
  • Har erfarenhet inom tillverkningsindustrin eller lagerhantering.
  • Är bekväm med det svenska språket - både i tal och skrift.
  • Har truckkort, gärna A1-4 samt B1-4.
  • God fysik och tålamod.
Om du har SAP-kunskaper, längre erfarenhet av att köra skjutstativtruck, motviktstruck, hjullastare eller dragtåg är det ett plus, men kom ihåg att rätt inställning och viljan att lära är viktigare.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som Truckförare är konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns alla möjligheter att tjänsten övergår till tillsvidaretjänst hos oss eller direkt hos kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker därför löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Vi kommer inte be dig utföra testet flera gånger.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju eller bli obedd att göra en videointervju. De som går vidare får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Mindy Samwel via tel: 073 684 7171 eller mail: mindy.samwel@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Truckförare/Truckkörning/motvikt/skjutstativ/materialflöde/logistik/industri/Braås
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 dec (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.