Svetsare till Volvo i Braås

Svetsare till Volvo i Braås

Önskar du arbeta inom fordonsindustrin, i en internationell arbetsmiljö på ett företag som befinner sig i ständig utveckling? Vår kund Volvo Construction Equipment i Braås söker nu efter dig som har kunskap och intresse för svetsning! Är du driven, positivt inställd till ny kunskap, trivs med samarbete och besitter hög arbetsmoral? - Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som Svetsare kommer du att arbeta i någon av företagets svetsgrupper: Komponentsvets, Framram, Bakram eller Korgar. Du kommer vara en viktig del av företagets produktionskedja samt i framställandet av en högkvalitativ slutprodukt. Alla på tillverkningen jobbar nära tillsammans i ett öppet arbetsklimat. Stor vikt läggs vid att skapa och behålla en bra arbetsmiljö och ett gott samarbete med alla som finns runt omkring.

I din roll som Svetsare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift innebära främst MIG- och MAG-svetsning av företagets olika delar under 2-skift..

Om dig
Vi söker dig som förstår att rätt attityd och samarbete är nyckeln till framgång för företaget. Det krävs att du är arbetsvillig och besitter en hög arbetsmoral med inställningen till att se möjligheter istället för problem. Vi vill se driv, passion och engagemang där vikten läggs vid ständig utveckling och stävan efter ny kunskap. För denna rollen inom företaget krävs det att du är fokucerad och är väl medveten om hur svetsteknikerna levererar bästa resultat. Inför anställning kommer dina kunskaper sättas på prov och utförandet sker under en övervakande process.

Med ett positivt intresse för produktionen och företaget kan vår kund erbjuda dig alla möjligheter till utveckling.

För att lyckas bra som Svetsare är det viktigt att du:
  • Är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en effektiv arbetsinsats.
  • Visar intresse och respekterar din ledare och arbetskamrater.
  • Har relevant yrkesutbildning eller erfarenhet inom svets/industri.
  • Är bekväm med det svenska språket - både i tal och skrift.
  • Klarar av arbetstider förlagda under obekväma arbetstimmar. Ex. 2 skift
  • Har god fysik och gärna truckkort, behörighet för motvikt.
Om du har licensierad svetskompetens, truckkort och travers är det ett plus, men kom ihåg att rätt inställning och viljan att lära är viktigare.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som Svetsare är konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns alla möjligheter att tjänsten övergår till tillsvidaretjänst hos oss eller direkt hos kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Vi kommer inte be dig utföra testet flera gånger.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju eller bli obedd att göra en videointervju. De som går vidare får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Mindy Samwel via tel: 073 684 7171

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Svets/industri/Mig/Mag/Tig/Produktion/Rörtråd/Tillverkning/Fordon/Braås
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.