Visma söker en Team Manager till Tech/API-teamet i Växjö

Visma söker en Team Manager till Tech/API-teamet i Växjö

För oss på Visma SPCS är vår passion är att förverkliga företagandet. Det gör vi genom att erbjuda professionella systemstöd för våra kunder. Vi är marknadsledande på ekonomiprogram för små och medelstora företag, organisationer och redovisningsbyråer.

Har du en vilja och passion för att leda människor till fantastiska prestationer tillsammans?

Nu har vi en ledig tjänst som Team manager till vårt Tech & API team där du får möjlighet att jobba som ledare för ett grymt utvecklingsteam i framkant. Vi gillar Microsoft Azure där vi driftar våra tjänster och vi jobbar enligt principerna Continuous delivery, DevOps och SecDevOps.

Vad ingår i rollen?
  • Du är en lagspelare som arbetar tillsammans med medarbetare och team managers på vår avdelning med att utveckla processer och rutiner så vi jobbar smart och effektivt
  • Du skapar förutsättningar, utvecklar och stöttar medarbetarna i teamet genom kontinuerliga avstämningar samt genomför utveckling och lönesamtal.
  • Du deltar i rekryteringsprocesser
  • Du är bra på att kommunicera med andra både på svenska och engelska. Du förmedlar och leder dina medarbetare och produkt mot uppsatta mål genom ditt tydliga och närvarande förhållningssätt.
Tech & API teamet är i idag en liten grupp på 8 personer så du kommer även jobba operativt nära dina medarbetare i teamet med olika projekt som t ex projektledare eller utvecklare.

Vem söker vi ?
Ledare på Visma Spcs leder med Passion, Mod och Tillit. Det gör du med!

Du har förmågan att utveckla andra genom ett coachande ledarskap och du får energi av att se dina medarbetare växa och utvecklas. Du skapar naturligt en trygg och förtroendeingivande arbetsmiljö som präglas av innovation och utveckling. Du är bra på att kommunicera med andra både på svenska och engelska. Du förmedlar och leder dina medarbetare och produkt mot uppsatta mål genom ditt tydliga och närvarande förhållningssätt.

En av dina främsta styrkor är din förmåga att bygga och vårda relationer, både inom avdelningen och brett tvärsöver hela organisationen. Du har jobbat på en IT/utvecklingsavdelning gärna i agila projekt med DevOps och Continuous Delivery principer.

I denna rollen tror vi att det är en fördel att du har tidigare erfarenhet av att jobba som utvecklare och gärna erfarenhet av C# , .Net , Visual Studio, WebAPi eller MS SQL (Entity Framework)

Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare i en av Nordens största tech-koncerner. Vår ambition är att skapa en arbetsplats i världsklass. Konceptet My Competence Day där du gör vad du vill en dag i månaden för att kompetensutveckla dig själv är bara ett exempel på att vi menar allvar. När vi frågar våra medarbetare varför de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på vår sammanhållning i kombination med utvecklingsmöjligheter. Det är vi stolta över! För när du trivs, växer och vill göra skillnad utvecklas vi som företag. Vi blir bättre tillsammans helt enkelt!

Detta är en fantastiskt möjlighet att vara med att utveckla framtidens lösningar för våra kunder, visst låter detta spännande?

Välkommen med din ansökan senast 24:e mars. Önskar du mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta roger.andersson@visma.com
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.