Visma Spcs söker kreativ utvecklare

Visma Spcs söker kreativ utvecklare

Vismas Administration används av tusentals företag varje dag och är grundstenen i många kunders verksamhet. Produkten är en spindel i nätet för många företags ekonomistyrning och förenklar många komplicerade arbetsuppgifter.

Det är så vi Förverkligar företagandet för våra kunder.

Vi vill nu komplettera det befintliga teamet med ytterligare en erfaren utvecklare. Som utvecklare på Visma Spcs jobbar du i en agil miljö, du är med från början till slut och samarbetar med andra produktägare och utvecklare.

Hos oss får du chansen att växa med ett av Vismas mest framgångsrika utvecklingsteam och möjligheten att arbeta med en av Sveriges mest sålda programvaror. Vårt team består av 12-15 personer och du kommer att ha kollegor i olika länder så vårt dagliga språk är engelska.

Vem är du?

Som person är du en kreativ problemlösare som tycker om att arbeta både i grupp och självständigt. Du är kvalitetsmedveten och van att arbeta mot en deadline.

I utvecklingsarbetet används en rad olika teknologier, framförallt använder vi Microsoft Visual C++ och Microsoft SQL Server.
  • Är en stor lyssnare som är lyhörd och öppen för nya ideér från användare såväl som från organisationen.
  • Är en smart pusslare som har en fantastisk förmåga att omsätta alltifrån vilda ideér och interna krav till attraktiva koncept som matchar våra långsiktiga strategier.
  • Är en lagspelare som arbetar tillsammans för att hela tiden ta fram ny funktionalitet och förbättringar.
  • Är en klipsk visionär som har en förmåga tänka långsiktigt och som ser till att plattformen är den överlägset bästa för att tillmötesgå Vismas programutbud.
  • Kanske har du även erfarenhet av utveckling av ekonomisystem
Vi ser att du har en akademisk utbildning inom system- eller datavetenskap eller motsvarande erfarenhet samt att du arbetat några år med relaterade arbetsuppgifter.

Vad kan Visma Spcs ge dig?

För oss är du som medarbetare en av våra viktigaste resurser och vi har en generös personalpolitik. Vi arbetar aktivt med friskvård och erbjuder en modern och stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till inflytande och att få jobba med nya spännande projekt. Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjda och glada kunder.

Visst låter det spännande? Vi väntar på din ansökan! Vi kan komma att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande. Din ansökan vill vi ha senast den 181118

Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Susanne Friman, susanne.friman@visma.com
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 800 000 nordeuropeiska kunder använder idag Vismas produkter och tjänster. Koncernen har ca 8 500 anställda och hade 2017 en omsättning på 9 146 miljoner norska kronor.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.