Visma Spcs söker Product Owner till ett nytt team

Visma Spcs söker Product Owner till ett nytt team

Vismas satsning på webbtjänster har en fantastisk utveckling i Norden och till vår utvecklingsenhet i Växjö söker vi nu en Product Owner till ett nytt utvecklingsteam i Visma eEkonomi. Din roll och teamets ansvar är att utveckla smidiga lösningar för ett nytt affärsområde där vi erbjuder olika finansieringstjänster.

Som Product Owner i Visma Ekonomi har du ansvaret för att de funktioner som utvecklas motsvarar och överträffar marknadens förväntningar. Vår vision är att "Förverkliga företagandet" och vi letar efter dig som har en fantastisk förmåga att omsätta ideér och problem till krav som resulterar i attraktiva koncept som matchar våra vision att automatisera, digitalisera och effektivisera.

Dina personliga egenskaper:
  • Är en visionär som har en förmåga tänka långsiktigt och som ser till att produkten är den överlägset bästa lösningen för våra kunder..
  • Är en stor lyssnare som är öppen för nya ideér från kunder och stakeholders i alla länder (Sverige, Norge, Nederländerna och Finland)
  • Du gillar att bygga relationer både internt, externt ut mot kunder och våra samarbetspartners.
  • Är en smart pusslare och inspirerande problemlösare som tillsammans med teamet planerar roadmaps groomar backlogs och levererar med god kvalité.
  • Är en djupdykare som har en vilja att lära sig produkten, dess uppbyggnad, fördelar, brister och potential genom ett nära samarbete med kunder och andra avdelningar.
  • Är en lagspelare som arbetar tillsammans med teamet gör analyser och tar fram förslag till hur vi kan effektivisera vardagen för våra kunder
  • Du har en god kommunikativ förmåga och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska eftersom vi jobbar i en internationell utvecklingsorganisation.
Din bakgrund:
  • Jobbat på en IT/utvecklingsavdelning med att omsätta verksamhetens krav till user stories och prioritering av backlogs
  • Jobbat i agila projekt tidigare och känner till grunderna i Scrum och Kanban
  • Om du jobbar/jobbat som utvecklare men vill utvecklas mot Product Owner rollen så är det ett extra plus, då vi kommer jobba mycket med API integrationer mot andra samarbetspartners. En god teknisk förståelse tror vi är bra i denna rollen men är inget krav.
Vi tror mycket på människors egna vilja och driv, ser därför att rätt inställning och passion för att utvecklas är en av de viktigaste egenskaper vi letar efter.

Hos oss får du en möjlighet att jobba med den allra senaste tekniken tillsammans med riktigt vassa utvecklare som har ett Continuous delivery och DevOps mindset. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med andra Product Owners som jobbar med att utveckla vårt webbaserade ekonomiprogram Visma eEkonomi som idag används av över 100 000 kunder i Norden och Nederländerna.

För oss är du som medarbetare en av våra viktigaste resurser och vi har en väldigt bra personalpolitik . Du kommer vara en del av en internationell utvecklingsorganisation med över 900 kollegor med stora möjligheter till kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte med andra team. Vi arbetar aktivt med friskvård och erbjuder en modern och stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till inflytande och att få jobba med nya spännande projekt. Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjda och glada kunder.

Låter det spännande? Vi väntar på din ansökan!

Ansök på vår hemsida,
www.visma.se
under fliken Karriär. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande. Din ansökan vill vi ha senast den 15 juli.

Önskar du mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta sanna.lindkvist@visma.com

Visma Spcs är marknadsledande på ekonomiprogram- och internetlösningar för små- och medelstora företag, organisationer,redovisningsbyråer och skolor. Vi tillhör Visma koncernen som har drygt 5000 anställda,varav 1600 finns i Sverige. Vårt huvudkontor finns i Växjö med fler än 400 medarbetare men vi har även kontor i Stockholm, Malmö och Lund. Övriga Visma bolag finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland, England, Holland, Rumänien och Litauen.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juli (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder Visma som hostingpartner. Koncernen har 6 700 anställda och omsatte 9 300 miljoner norska kronor 2017.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.