Utvecklare till Visma

Utvecklare till Visma

Vismas satsning på internettjänster har haft en fantastisk utveckling i Norden och vi behöver därför förstärka utvecklingsteamet i Växjö med fler vassa utvecklare. Vår passion är att förverkliga företagandet och det gör vi genom att erbjuda professionella systemstöd inom allt från bokföring och fakturering till lönehantering, bokslut och skatter, och nu söker vi dig som vill jobba med vårt webbaserade ekonomisystem Visma eEkonomi.

Vad kan du förvänta dig i rollen som utvecklare?
Visma Spcs strävar hela tiden efter att ligga i teknisk framkant och som utvecklare får du möjlighet att jobba i en agil miljö i nära samarbete med produktägare, kravställare och UX designers. I den här rollen får du chansen att jobba och utvecklas i ett av Vismas mest framgångsrika utvecklingsteam där alla brinner för att utveckla smarta och innovativa lösningar. Vi är ett internationellt team vilket innebär att dina kollegor finns både i Sverige, Norge och Rumänien.

Din placeringsort är på vårt huvudkontor i Växjö. Det finns goda möjligheter att alternera arbete från kontoret och hemifrån.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av utveckling och har kunskap inom några av följande områden: C#, .NET, HTML, JavaScript och Azure. Men det viktigaste för oss är att hitta rätt person som har passion och en vilja att utvecklas tillsammans med oss.

Då du dagligen kommer ha kontakt med utvecklare, ledare och produktägare behöver du ha förmåga att kommunicera med olika människor. Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med säkerhetstänk, noggrannhet och känsla för kundvärde. Du är proaktiv och ligger gärna steget före samt föreslår förbättringar i både teknik och processer.

We offer: Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare i en av Nordens största tech-koncerner. Vår ambition är att skapa en arbetsplats i världsklass och konceptet My Competence Day där du gör vad du vill en dag i månaden för att kompetensutveckla dig är bara ett bra exempel på att vi menar allvar. När vi frågar våra medarbetare varför de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på vår sammanhållning i kombination med stora utvecklingsmöjligheter och det är vi stolta över! För när du trivs, växer och vill göra skillnad utvecklas vi som företag - vi blir bättre tillsammans helt enkelt!

Visst låter det spännande?
Vi har som sagt haft en fantastisk utveckling och söker flera duktiga utvecklare! Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande. Din ansökan vill vi ha senast den 4:e oktober.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta mathias.bravell@visma.com, 0767-909055
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.