Utvecklare till Visma Spcs

Utvecklare till Visma Spcs

Vad gör Visma Spcs?
Vår passion är att förverkliga företagandet och det gör vi genom att erbjuda professionella systemstöd inom allt från bokföring och fakturering till lönehantering, bokslut och skatter.

Vad kan du förvänta dig i rollen som utvecklare?
Vismas satsning på internettjänster har haft en fantastisk utveckling i Norden och vi behöver därför förstärka utvecklingsteamet i Växjö med fler vassa utvecklare.

Som utvecklare på Visma Spcs får du möjlighet att jobba i en agil miljö och vara med i hela processen, från början till slut. Du arbetar dagligen i nära samarbete med produktägare, kravställare och UX designers. Du får chansen att jobba och utvecklas i ett av Vismas mest framgångsrika utvecklingsteam där alla brinner för att utveckla smarta och innovativa lösningar. Vi är ett internationellt team vilket innebär att dina kollegor finns både i Växjö, Norge och Rumänien.

Förutom att utveckla vårt ekonomisystem Visma eEkonomi är vi en avdelning som präglas av härlig stämning och gemenskap, vi är övertygade om att vi blir bättre tillsammans! Vi strävar hela tiden efter att ligga i teknisk framkant där våra utvecklare får möjlighet att arbeta med den allra senaste tekniken.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av utveckling och är bekant med några av följande "C#, .NET, REST, JavaScript och Azure". Har du erfarenhet av cotinuous delivery och har ett DevOps mindset är det en fördel, men det viktigaste för oss är att hitta rätt person som har passion och vilja att utvecklas tillsammans med oss.

Då du dagligen kommer ha kontakt med utvecklare, ledare och produktägare behöver du ha förmåga att kommunicera med olika människor. Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med säkerhetstänk och noggrannhet. Du gillar att vara proaktiv och ligger gärna steget före samt föreslår förbättringar i både teknik och processer.

Vi tror att din nyfikenhet och passion att hitta nya möjligheter med ny teknik kommer göra skillnad hos oss. Du har förmågan att omvandla kunskap och erfarenheter till kundvärde, det gillar vi!

Vad erbjuder vi?
Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare i en av Nordens största tech-koncerner. Vår ambition är att skapa en arbetsplats i världsklass. Konceptet My Competence Day där du gör vad du vill en dag i månaden för att kompetensutveckla dig själv är bara ett exempel på att vi menar allvar. När vi frågar våra medarbetare varför de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på vår sammanhållning i kombination med utvecklingsmöjligheter. Det är vi stolta över! För när du trivs, växer och vill göra skillnad utvecklas vi som företag. Vi blir bättre tillsammans helt enkelt!

Visst låter det spännande? Vi har som sagt haft en fantastisk utveckling och söker flera duktiga utvecklare! Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande. Din ansökan vill vi ha senast den 17:e november

Har du frågor om tjänsten kontakta team manager mathias.bravell@visma.com eller system architect jorgen.axelsson@visma.com.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 9 500 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 199 miljoner euro under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.