UX designers till Visma i Växjö

UX designers till Visma i Växjö

Vår passion är att förverkliga företagandet. Det gör vi genom att erbjuda professionella systemstöd för våra kunder. Vi är marknadsledande på ekonomiprogram för små och medelstora företag, organisationer och redovisningsbyråer.

Vi söker nu fler UX Designers till Visma eAccounting i Växjö. Vill du vara vara med och forma framtidens lösningar och som har ett starkt engagemang för UX med kunden i centrum?
Som UX designer i Visma jobbar du tillsammans med produktägare, business analysts och utvecklare. Vi har en stor och väl fungerande UX miljö i Visma och du får goda möjligheter att påverka projekt och produkter. Du blir också en del av en växande miljö, där du få ta del av ett större nätverk med samlingar, vilket ger dig möjlighet att lära och utbyta erfarenheter. Vi är idag cirka 70 domänexperter inom UX, tjänstedesign och produktdesign.

Vem är du?
Vi letar efter dig som brinner för att lösa komplexa problem och som driver insikts- och designarbetet framåt. Med utgångspunkt i användarnas behov och våra affärsmässiga mål bidrar du med ideer, lösningsförslag, prototyper, användartester. Vi utökar nu med två UX Designers till två team, mobil app team och vårt team som utvecklar vår lönemodul.

Din bakgrund:
  • Har relevant utbildning eller inom design, interaktionsdesign, tjänstedesign eller motsvarande
  • Du har en stort intresse och passion för UX och design
  • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som UX-designer och erfarenhet av hela designprocessen, från user research, interaktionsdesign och användartester.
  • Har erfarenhet av relevanta verktyg för design och prototyper
  • Bra arbetsförmåga både självständigt och i team
  • Är analytisk, strukturerad och kreativ
  • Det är en fördel om du har erfarenhet av service design samt facilitera workshop och designs prints.
Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare i en av Nordens största tech-koncerner. Vår ambition är att skapa en arbetsplats i världsklass. Konceptet My Competence Day där du gör vad du vill en dag i månaden för att kompetensutveckla dig själv är bara ett exempel på att vi menar allvar. När vi frågar våra medarbetare varför de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på vår sammanhållning i kombination med utvecklingsmöjligheter. Det är vi stolta över! För när du trivs, växer och vill göra skillnad utvecklas vi som företag. Vi blir bättre tillsammans helt enkelt!

Detta är en fantastiskt möjlighet att vara med att utveckla framtidens lösningar för våra kunder , visst låter detta spännande? Välkommen med din asnökan senast den 31 mars.

Har du frågor kontakt gärna kontakt med UX Manager sanna.lindkvist@visma.com eller vår Lead UX
henrik.johansson@visma.com
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.